Search

Вступ в НУБіП України – важлива перевага для студента Заліщицького коледжу

Вступ в НУБіП України – важлива перевага

для студента Заліщицького коледжу

Випускники коледжу нещодавно захистили дипломні проекти та покинули лави рідного навчального закладу. Попереду ще одна важлива сходинка на шляху життєвих досягнень – вступ до університету. Не так давно, юні абітурієнти після закінчення 9 класу, обираючи коледж, враховували перевагу вступу у базовий навчальний заклад, в структурі якого перебуває наш навчальний заклад.

Звісно, цим закладом є Національний університет біоресурсів і природокористування України. Слід зазначити, що наш університет є сьогодні пріоритетом №1 для для багатьох вступників.

У ці погожі літні дні випускники коледжу із легкістю замінили подорож на море візитом в університет. Хочемо щиро подякувати декану факультету інформаційних технологій, доктору педагогічних наук, професору Глазуновій Олені Григорівні за сприяння в організації цього заходу та гостинну зустріч. Слова вдячності також хочемо передати працівникам, які доклали зусиль для організації заходу із профорієнтаційної роботи – заступниці декана факультету ІТ Клименко Наталії Анатоліївні, завідувачці кафедрою комп'ютерних наук Голуб Беллі Львівні та старшому викладачу кафедри комп'ютерних систем і мереж Матусу Юрію.

Було чудово представлено абітурієнтам матеріально-технічну базу, елементи співпраці з IT-компаніями та цікаві проєкти, над якими працюють сьогодні студенти різних спеціальностей. Окрема подяка студентам-волонтерам НУБіП України, які організували цікаву екскурсію студентським містечком та Києвом.

Гірчак Ю.Л., завідувач навчально-виробничої

практики,

Льорчак Анатолій,

Сердюк Дмитро, Гончар Ярослав ,абітурієнти

 

: