Search

На шляху до улюбленої професії

Наші абітурієнти

На шляху до улюбленої професії

Як легко молодій людині загубитися у світі сучасних професій, і як важко знайти найулюбленішу, таку, щоб на все життя. Я теж стояла перед таким вибором, будучи ученицею Золотопотіцької ЗОШ 1-2 ст. Бучацького р-ну. На допомогу мені прийшли онлайн-зустрічі з викладачами та студентами Заліщицького коледжу під час Днів відкритих дверей.

Питання: «Яку спеціальність обрати?» розв'язалося само собою. Мені сподобалась - «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Наступне питання, яке хвилювало: «Ким я зможу працювати після закінчення коледжу?».Виявляється, спеціальність «Підприємництво, торгівля табіржовадіяльність» спрямована на підготовку фахівців з організації та моделювання власного бізнесу, ведення ефективної  підприємницької діяльності в різних сферах економіки, зокрема в торгівлі та біржовій діяльності  з використанням традиційних, новітніх методів та набуттям практичних навичок роботи на платформах фондових, валютних і товарних бірж.

Ставши студенткою, я вивчатиму дисципліни з питань організації та управління бізнесом, торговельної та комерційної діяльності, отримаю теоретичні знання та практичні навички організації та ефективного провадження власної справи і бізнес-проектів. А здобувши диплом, я зможу працювати в підприємствах будь-яких галузей економіки, форм власності та організаційно-правових форм господарювання: державній службі; товарних, фондових та валютних біржах; рекламних, інформаційних компаніях.

І ось я в сонячних Заліщиках. Перший іспит успішно зданий! Готуюся до другого. Вірю в свої сили, тому впевнена, що стану студенткою Заліщицького фахового коледжу ім.. Є Храпливого. Бо тут мені подобається все: і зелена оаза навколо, і просторі коридори та кабінети, і привітні вчителі, і, звичайно, майбутня професія.

Валерія Капуш, абітурієнтка коледжу

: