Search

Мій вибір – «Облік і оподаткування»

Наші абітурієнти

Мій вибір – «Облік і оподаткування»

У житті кожної людини не так вже багато ситуацій, коли доводиться здійснювати глобальний вибір, який впливає на всю подальшу долю. Один з них молодим людям доводиться робити ще у школі. Це вибір майбутньої професії. І віднестися до цього вибору потрібно, як до початку нового цікавого життєвого етапу, а не як до необхідності. Якщо вибір був зроблений правильно, то людина вчиться і працює із задоволенням, не помічаючи ні часу, ні втоми і тоді професійна успішність людині гарантована.

Я, Колодій Мар'яна Андріївна, випускниця загальноосвітньої школи I-II ступенів с.Сорока Гусятинського району Тернопільської області . З вибором професії визначилась заздалегідь, ознайомившись попередньо з максимальною їх кількістю. Велику роль у виборі навчального закладу відіграла розповідь випускниці коледжу Мельник Уляни та від якої дізналася, що у навчальному закладі дають міцні, грунтовні знання, що тут цікаве, різноманітне студентське життя, є всі умови для саморозвитку та творчості.

Чому саме «Облік і оподаткування»?

Всі ми хочемо , аби нашими фінансами займалися професіонали: на рівні держави,області, міста, підприємства чи навіть власних надходжень! Ставши хорошим фахівцем, можна взяти на обслуговування одну або кілька фірм. При цьому є можливість самостійно розпоряджатися своїм часом. Якщо задуматись про відкриття власного бізнесу, бухгалтерські навики дадуть велику перевагу! Попит на фахівців завжди залишається високим. Навіть в 40-50 років бухгалтеру не грозить відмова на новій вакансії. Навпаки, досвід завжди працює на Вас. Професія бухгалтера завжди була і залишається показником високих інтелектуальних здібностей, давала можливість достатньо заробляти та самореалізовуватися.

Мар'яна Колодій

: