Search

Нові надходження

Бібліотека коледжу інформує

Нові надходження

Гайдуцький П.І.

Аграрна реформа Л.Д.Кучми в Україні.-К.: ДКС Центр,2020. 544 с

 

Про Автора:

Народився Гайдуцький Павло Іванович у 1950 році в селі Берем'яни Бучацького району Тернопільської області. Павло Іванович закінчив Копичинський сільськогосподарський технікум, Тернопільський фінансово-економічний інститут, педагогічний факультет Української сільськогосподарської академії.

Сьогодні він - доктор економічних наук, професор, лауреат премії НАНУ ім. М. Туган-Барановського, академік Національної академії аграрних наук, нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ, ІІ і І ступенів.

Обіймав посади Голови Держкомзему України (1995 р.), Міністра сільського господарства і продовольства України (1996 р.), Заступника з економічної політики Глави Адміністрації Президента України (1997-2005 рр.), Радника Президента України (2006 р.), Радника Прем'єр-міністра України (2007 р.), З 2009 р. – директор Інституту стратегічних оцінок.

Вчений є автором понад 200 наукових праць, більше 50 монографій, у т.ч. більше 20 одноосібних. Організував видання і чотириразове перевидання книги «Україна за роки незалежності».

В 2014-2019 рр. опублікував фундаментальні праці «НеЗалежна економіка України», «Аграрна реформа Л.Д.Кучми в Україні», «НеЗабутні реформи в Україні», «Я завжди з Україною! Л. Кучма», «Біль за Україну».

У книзі «Аграрна реформа Л.Д.Кучми в Україні» висвітлено передумови, ідеологічні засади, організаційні аспекти та практичні результати аграрної реформи в Україні, здійсненої за президентства Л.Д.Кучми (1994-2005рр.).

Грунтовно розкрито організацію та технологію здійснення земельної, господарської, фінансової та соціальної реформ, а також формування аграрного ринку на селі.

У виданні, яке присвячено 25-річчю початку аграрної реформи в Україні, розкрито роль Президента Л.Д.Кучми у здійсненні аграрних перетворень.

Для широкого кола читачів, яких цікавлять питання аграрної політики, організація і технологія здійснення реформ.

Працівники бібліотеки коледжу

: