Search

Обговорено завдання педагогічного колективу коледжу з якісного вдосконалення освітнього процесу

Засідання педагогічної ради

Обговорено завдання педагогічного колективу коледжу з якісного вдосконалення освітнього процесу

30 серпня 2021 року відбулося перше в новому навчальному році засідання педагогічної ради, на якому колектив ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України визначився з перспективами вдосконалення освітнього процесу у 2021-2022 н. р.

Перед початком засідання педради дирекцією коледжу та профспілковим комітетом були висловлені щирі слова подяки головам циклових комісій, які склали свої повноваження : Глові Г.Р., Сопівник Л.Й. та Папушко М.Д.

З першого питання щодо визначення складу організаційно-методичних та дорадчих органів коледжу виступив заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В.. Він ознайомив присутніх із наказами про склад педагогічної, адміністративної рад, склад циклових комісій, про створення атестаційної комісії, конкурсно-кадрової, методичної рад, навчально-методичних рад відділень, рейтингової, стипендіальної комісій, про завідування кабінетами, про призначення класних керівників груп та чергування.

Павлюк Б.С. – виконуючий обов'язки директора коледжу, познайомив членів педагогічного колективу з основними завданнями по удосконаленню роботи з організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році.

Третє питання було присвячене ознайомленню з організаційно-плануючою документацією на 2021-2022 н. р. та її затвердженню.

План роботи педагогічної ради коледжу висвітлив заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В..

З планом роботи методичної ради познайомила присутніх методист коледжу Слободян О.П..

Плани роботи відділень озвучили: завідувач технологічного відділення Андрусик Р. В., завідувачка економічного відділення Стрільчук Л.В.. Вони також познайомили викладачів із робочими навчальними планами на 2021-2022 навчальний рік.

Методист по роботі зі студентами заочної форми навчання Хомів Н.Й. акцентувала увагу викладачів на змінах, які внесені в робочі навчальні плани.

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення.

Інформацію надала О.П.Слободян, методист коледжу

: