Search

Тиждень еколого-біологічних дисциплін

Тиждень еколого-біологічних дисциплін

Серед значної кількості заходів, які проводяться у ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України», досить ефективними є  предметні тижні. Вони дають змогустудентам як на заняттях, так і в поза аудиторний час заглибитись в особливості спеціальності,розвивати свій інтелектуальний потенціал, ініціативу та уміння, практично реалізовувати оригінальні ідеї. 

З цією метою в коледжі з 20 по 23 вересня 2021р. проходив тиждень еколого-біологічних дисциплін - свято творчого, нестандартного підходу до навчання та виховання студентів. Метою тижня є поглиблення знань студентів з біології й екології, формування у них пізнавального інтересу до предметів, виховання бережливого ставлення до живої природи, покращення їх знань про природу, розвитку почуття відповідальності за навколишнє середовище, заохочення до вивчення природничих наук.

Творчо підійшли викладачі та студенти до організації та проведення різноманітних заходів. 

Однією з перших цього тижня була віртуальна відеоподорож перлинами ландшафтного мистецтва, мета якої – показати студентам неповторну красу та велич природних комплексів України.

21 вересня повчально і цікаво в студентських групах відбулася   інформаційно –просвітницька годинана екологічну тематику: «Наше майбутнє у наших руках», під час якої студенти в ході дискусії мали змогу оцінити екологічні проблеми сучасності та особисту причетність до стану і якості навколишнього середовища.

Традиційно яскраво, весело, змістовно 22 вересня був проведений конкурс квіткових композицій, присвячений 30 – річчю незалежності України «Україно, ти для мене – диво!».

На огляд- конкурс квіткові композиції представили студенти 11 КЕ, 12, 14, 15 ФПЕ, 21 ЕК, 22, 24, 25ФПЕ, 31, 32, 34, 35ФПЕ, 41 КА та 42 груп.

Незвичайні, майстерно виконані композиції з використанням різноманітного природного матеріалу приємно здивували всіх відвідувачів виставки.

Члени журі оцінили всі роботи і відзначили учасників у наступних номінаціях:

- за тематичність композицій;

- за оригінальність задуму, творчий підхід;

- за естетизм та майстерність виконання.

Завершився тиждень природничих дисциплін екологічною толокою «За чисте довкілля». З метою покращення благоустрою та екологічного стану території коледжу

студенти на закріплених ділянках виконали ряд робіт щодо підтримки їх чистоти та порядку.

Висловлюємо подяку всім учасникам предметного тижня. Бажаємо подальших перемог, енергії, наполегливості та віри в себе і свої можливості.

                        

    Радик А.В., Сопівник Л.Й.

викладачі коледжу, організатори заходу

: