Search

СОНЯШНИК – КВІТКА СОНЦЯ

СОНЯШНИК – КВІТКА СОНЦЯ


 

Навчальна практика студентів є невід'ємною складовою процесу підготовки фахівців у закладах освіти, яка передбачає одержання практичних умінь і навичок.

Студенти ІІІ курсу технологічного відділення спеціальності 201 «Агрономія» отримали гарну нагоду безпосередньо у виробничих умовах на колекційно-дослідному полі коледжу ознайомитись із комплексом технологічних процесів у циклі осінньо-польових робіт.

Під час навчальної практики на дослідних ділянках коледжу студенти 32 групи ознайомились з проведенням після реєстраційних випробувань соняшнику згідно з договором з Всеукраїнським науковим інститутом селекції м. Київ компанії та компанією «Адванта Сід», м. Київ, а також із технологією збирання насіння різних гібридів соняшнику, відбирання зразків на визначення вологості, смітної та зернової домішки.

Студенти беруть активну участь у технологічних операціях, які проводяться на полі, вивчають сільськогосподарську техніку до збирання насіння соняшнику, у тісному спілкуванні з викладачами, набувають знань та знайомляться зі всіма премудростями майбутньої професії.

Ми пишаємось студентами, які обрали свою професію за покликом. Спостерігаючи, як вміло, уже на даному етапі, студенти демонструють набутті знання та вміння, переконані, успішне майбутнє України в надійних руках!

Хочеться побажати студентам успіхів у їхній практичній діяльності.


Полева Руслана Михайлівна,
викладач агрономічних дисциплін.

: