Search

Засідання методичної ради

Засідання методичної ради

Відбулось чергове засідання методичної ради коледжу, на якому були розглянуті важливі питання організації освітнього процесу та якісного підвищення фахового рівня педагогічних працівників.

О.П.Слободян, методист коледжу, проаналізувала стан підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2021 році. Зазначила, що в основному план підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу на 2021 рік виконаний. Із 74 педагогічних працівників, задіяних в освітньому процесі, 62 з них пройшли підвищення кваліфікації в Навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму НУБіП України і мають сертифікати державного зразка, 2 викладачі навчаються в аспірантурі та магістратурі, 4 – зареєстровані і мають пройти підвищення 15.11.-22.11.2021р., 6 педагогічних працівників визначились із проходженням курсів у листопаді-грудні 2021 року.

Ю.Л.Гірчак, завідувач навчально-виробничої практики, доповів про результати моніторингу якості підготовки студентів коледжу з робітничих професій. Проаналізував ліцензований обсяг робітничих професій і його реалізацію в 2021-2022 навчальному році. Окреслив перспективи покращення якості освітнього процесу з робітничих професій та збільшення кількості студентів, які отримають робітничу професію.

М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, у своєму виступі проаналізував результативність роботи педколективу з питання організації роботи щодо отримання студентами робітничих професій та запропонував систему роботи для покращення результативності даного напряму педагогічної діяльності.

Б.С Павлюк., в. о. директора коледжу, запропонував допрацювати наказ щодо організації освітнього процесу з робітничих професій та в обов'язковому порядку підключити кураторів груп до даної роботи.

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення.

Інформація надана О.П.Слободян, методистом коледжу

: