Search

Дискусія з питань цифровізації освітнього процесу

Дискусія з питань цифровізації освітнього процесу

12 листопада 2021 року завідувачі відділень ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» Л. В. Стрільчук та Р.В. Андрусик стали учасниками засідання круглого столу, організованого Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти.

У заході взяли участь завідувачі відділень закладів фахової передвищої освіти України, які здійснюють підготовку фахових молодших бакалаврів зі спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Темою дискусії стала важлива проблема «Педагогіка співробітництва в умовах цифровізації освітнього процесу».

Коло питань, яке обговорили учасники засідання:

  • електронні освітні ресурси в професійній діяльності педагога;
  • інформаційно-комунікаційні технології в освітньому середовищі закладів освіти;

підготовка електронних освітніх ресурсів у коледжі та методичного забезпечення спеціальності.

З цікавими доповідями виступили фахівці Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти М. Хоменко, С. Жуковська, Н. Лихогод, В. Заболотна і викладачі відділень закладів фахової передвищої освіти України В. Балюк, Ю. Булега та інші .

По закінченні круглого столу учасники висловили подяку організаторам та виступаючим за цікаву, корисну та змістовну інформацію і запропонували використати можливість щодо співпраці.

Саме такі форми обміну досвідом роботи є для завідувачів відділень важливим засобом удосконалення організації освітнього процесу та підвищення якості підготовки фахівців у закладах фахової передвищої освіти.

Інформація надана Л.В Стрільчук., Р.В Андрусиком, завідувачами відділень

: