Search

Технологічна практика – основа навчання

Технологічна практика – основа навчання

Для порівняння методик облаштування MDU-боксів та зварювання у них оптичних волокон, керівником технологічної практики та завідувачем навчально-виробничої практики коледжу було організовано чергове виїзне практичне заняття для студентів 4 курсу технологічного відділення спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія». 

Завдяки організації виїзних практичних занять з технологічної практики ефективно реалізується практична складова професійного становлення майбутніх фахівців та позитивно трансформується їх мотивація до навчання. Виїзні заняття охоплюють широкий спектр сучасних технологій та новацій.

Студенти закріпили теоретичні знання з проектування та будівництва пасивних оптичних мереж засобами ВОЛЗ. Мали змогу здійснювати функційний контроль рівнів оптичних сигналів для порівняння із проектними значеннями.

Цей захід відбувся за сприянням компанії оператора зв'язку «Аргоком» в рамках договору про стратегічне партнерство. Саме це дасть перспективні можливості для подальшого працевлаштування студентів.

Такі практичні заняття-тренінги для випускників є важливою сходинкою в належній підготовці до стажування, адже дають змогу закріпити теоретичні знання і вдосконалити навички, необхідні для майбутньої професійної діяльності.

Іван Зубик, керівник технологічної практики ,

Юрій Гірчак, завідувач навчально-виробничої практики

: