Search

Впровадження інноваційних технологій в освітній процес

Підвищення кваліфікації

завідувачів відділень ЗФПО

Впровадження інноваційних технологій в освітній процес

23-24 листопада 2021 року завідувачі відділень ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України Л. В. Стрільчук та Р.В. Андрусик  та завідувач навчально-виробничої практики Ю.Л.Гірчак в дистанційному режимі проходили підвищення кваліфікації в Науково –методичному центрі вищої та фахової передвищої освіти за програмою "Впровадження інноваційних технологій в освітній процес".

Під час проходження підвищення кваліфікації розглядались питання: особливостей підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти, стандартів фахової передвищої освіти, організації освітнього процесу в закладах ФПО, навчально-методичного забезпечення освітнього процесу підготовки фахівців, акредитації освітньо-професійних програм фахового молодшого бакалавра, питання організації практичної підготовки студентів відповідно до вимог сучасного виробництва, створення та використання персонального вебсайту викладача, електронних платформ для співпраці викладачів і студентів та питання створення безпечного та інклюзивного середовища особливості інклюзивного навчання, а також питання діджиталізації освітнього процесу, технології формування кваліфікованого фахівця та виклики сучасної освіти, методики впровадження спеціалізованого хмарного програмного забезпечення, особливості організації освітнього процесу за змішаною формою навчання, електронні освітні ресурси в професійній діяльності педагогів, боулінг у студентському середовищі: виникнення та попередження.

Участь у курсах підвищення кваліфікації сприятиме покращенню роботи завідувачів відділень нашого коледжу та впровадженню в освітній процес інноваційних технологій.

Інформація надана Л.В.Стрільчук та Р.В.Андрусиком,

завідувачами економічним та технологічним відділеннями коледжу

 

: