Search

Київ... НУБіП України... Перспективи для студентів...

Київ... НУБіП України... Перспективи для студентів...

 

Ще півроку тому Анатолій і Дмитро сиділи на студентських лавах Заліщицького коледжу, де здобували комп'ютерно-інженерний фах. Влітку один із викладачів коледжу організував їм подорож у щось незвідане, загадкове і, на перший погляд, неосяжне - місто мрій Київ. Екскурсія Національним університетом біоресрсів і природокорисиування України не пройшла безслідно тоді, залишивши трепетний неспокій у серцях абітурієнтів цього славетного закладу. Сьогодні викладач коледжу зустрівся із цими студентами, але гостем тут були вже не вони... 

При зустрічі очі,  тепер уже студентів НУБіП України, радісно світились щирим захопленням. Анатолій Льорчак разом із Дмитром Сердюком в розмові намагались оповісти найяскравіші моменти свого навчання в Києві, оскільки таких, за минулих 3 місяці, було чимало. 

Надзвичайно втішають викладачів коледжу і успіхи в дебюті трудової кар'єри цих молодих талановитих особистостей, адже Анатолій сьогодні вже працює в деканаті університету, а Дмитро в ІТ-компанії освоює тонкощі програмування. На зустрічі вони передавали слова вдячності та вітання своїй кураторці, Петрів Галині Василівні, всьому викладацькому та студентському колективам, викладачам циклової комісії комп'ютерно-інженерних дисциплін та дирекції Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого. 

Дорогі наші студенти! Ми щиро раді за кожен ваш успіх, бажаємо вам творчих злетів, ініціативності та гарної долі! З великим нетерпінням та завжди чекаємо вас у стінах рідного коледжу!

  Юрій Гірчак, викладач коледжу

: