Search

Найдавніша, проте завжди молода

Тиждень математики в коледжі

Найдавніша, проте завжди молода

Математика недарма вважається«Царицею всіх наук». Математика, що є найдавнішою з усіх наук, разом з тим залишається завжди молодою наукою, що бурхливо розвивається, яка весь час розширює галузі свого застосування.

Будучи учасниками математичного свята «Тиждень математики», яке проходило в коледжі з 22 по 26 листопада, студенти змогли переконатись в її несподіваності, красі, чарівності.

Під час цього тижня студенти змогли розширити та поглибити здобуті на заняттях математики знання, показати способи їх використання на практиці, розвивати пізнавальний інтерес до математики, вміння виділяти головне, суттєве, порівнювати, узагальнювати факти, логічно мислити. Викладачі математичних дисциплін сприяють розвитку винахідливості, кмітливості студентів, умінь поводити себе в нестандартних ситуаціях; естетичному вихованню, популяризації математики; намагаються стимулювати прагнення більше знати, розуміти; формувати основні світоглядні ідеї; виховувати наполегливість, цілеспрямованість у досягненні мети; умінню підпорядковувати свої інтереси інтересам колективу, почуттю колективізму, обов'язку, відповідальності за доручену справу.

Під час проведення тижня математики студенти технологічного т відділення пройшли тестування на платформі Всеосвіта: «Математика—гімнастика для розуму». Також студенти 21 групи взяли участь в Інтернет – олімпіаді на сайті «Всеосвіта», що є інтелектуальними змаганнями з використанням передових інформаційних та телекомунікаційних технологій.

Студенти коледжу на протязі останніх років беруть участь у Всеукраїнській дистанційній інтернет-олімпіаді «На урок». Восени цього року також взяли участь в цій олімпіаді.Такого роду олімпіади суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створюють рівні умови для всіх учасників.

Завершився черговий етап участі наших студентів у ХІ  Всеукраїнській Інтернет-олімпіаді «На урок» (Осінь-2021).

Для її проходження було зареєстровано 28 студентів першого курсу та другого курсу технологічного відділення, але шкода, що не всі студенти досягли успіху, хоча це незначний відсоток із всіх студентів, які взяли участь.

Вітаємо переможців, студентів 11,21-КЕ груп технологічного відділення, які нагороджені Дипломами ХІ Всеукраїнської

дистанційної осінньої інтернет-олімпіади «На урок»!

Бесіду Арсена – Диплом І ступеня ( студента 11 групи)

Николяка Арсена — Диплом ІІ ступеня (студента 21- КЕ групи)

Земледуха Олександра — Диплом ІІІ ступеня (студента 21- КЕ групи)

Мандзюка Андрія — Диплом ІІІ ступеня (студента 21- КЕ групи)

Човгана Святослава — Диплом ІІІ ступеня (студента 21- КЕ групи)

Інші студенти, які взяли участь в олімпіаді і не одержали призових місць, нагороджені сертифікатами учасника.

Також освітній проект «На урок» нагороджує викладача математики Орисю Озімінську.

Освітня платформа «Всеосвіта» нагородили подяками в.о. директора коледжу Бориса Павлюка та викладача математики Орисю Озімінську за внесок у виховання підростаючого покоління, ініціативність і активну участь у проведенні Всеукраїнської олімпіади « Всеосвіта Осінь - 2021», спрямованої на активізацію навчальної діяльності, узагальнення набутих знань та практичних навичок.

 

Орися Озімінська, викладач математики коледжу

: