Search

Математика — це наука, яка потребує точності

Тиждень математики в коледжі

Математика — це наука, яка потребує точності

Для багатьох навчальних закладів проведення предметних тижнів раз на рік уже є традицією. Така традиція є і у нашому коледжі.

Всім, хто полюбляє математику, було запропоновано поринути у світ цікавої інформації про числа та долучитись до наукової діяльності жінок-математиків через огляд презентацій.

Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку здобувачів освіти. В умовах дистанційного навчання для розміщення інформаційних матеріалів, завдань, відео були використані онлайн-сервіс Google Classroom та сторінки спільноти Фейсбук.

«Зацікавити розум дитини – ось що є одним з основних положень нашої доктрини. І ми нічим не нехтуємо, щоб прищепити учневі смак, ми б сказали, навіть пристрасть до навчання», – писав видатний український математик М.В. Остроградський.

Тижні математики дають змогу залучити до позакласної роботи багатьох студентів, розкрити їхні потенційні здібності, підвищити рівень математичної культури, розвивати пізнавальний інтерес студентів, розширити їх кругозір, показати роль математики в науково-технічному прогресі та в розвитку інтелектуального потенціалу країни.

Вже стало доброю традицією залучати студентів коледжу до Всеукраїнських дистанційних інтернет-олімпіад «На урок» та «Всеосвіта».

Хочу відмітити кращих студентів, які одержали призові місця.

Вітаємо переможців, студентів 12, 22 та 25ФПЕ груп технологічного та економічного відділення, які нагороджені Дипломами ХІ Всеукраїнської дистанційної осінньої інтернет-олімпіади «На урок»!

Андрусика Дениса - Диплом ІІ ступеня (студента 12 групи)

Строценя Віктора - Диплом ІІ ступеня (студента 12 групи)

 

Мисевича Василя - Диплом ІІ ступеня (студента 22 групи)

Гутман Вікторію - Диплом ІІІ ступеня (студентку 22 групи)

Бричку Богданну - Диплом І ступеня (студентку 25Е групи)

Бортник Ангеліну - Диплом ІІ ступеня (студентку 25Е групи)

Ференц Віру - Диплом ІІІ ступеня (студентку 25П групи)

Юрійчука Василя - Диплом ІІІ ступеня (студента 25Ф групи)

Всі інші студенти, які взяли участь в олімпіаді і не одержали призових місць, нагороджені Сертифікатами учасника.

Також освітній проект «На урок» нагороджує викладача математики Світлану Симаку

Отже, проведення тижня математики дозволяє внести цікаві заходи та інноваційні технології до навчального процесу, вдосконалити організаційні якості викладачів, розширити світогляд студентів, розвинути їхні творчі здібності, самостійність, естетичний смак.

Після проведення предметного заходу в студентів активізується пізнавальна діяльність, зростає інтерес до вивчення предметів.

Бажаємо успіхів нашим студентам і подальших досягнень!

Світлана Симака, викладач математики коледжу

: