Search

Подарунок керівництва Заліщицької міської громади матиме практичне використання

Подарунок керівництва Заліщицької міської громади

матиме практичне використання

Удосконалення якості навчального процесу через практичну спрямованість у навчанні, раціональне поєднання теорії з практикою – пріоритетний напрям науково – педагогічної діяльності колективу ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України»

Практичне навчання студентів є складовою частиною навчального процесу, ефективною формою професійної підготовки майбутнього фахівця, воно забезпечує формування і розвиток у студентів професійних навичок.

В зв'язку із створенням різних форм господарювання, переходом на нові ринкові методи управління виробництвом, необхідно готувати спеціалістів, які б досконало знали біологію і технологію вирощування всіх сільськогосподарських культур, володіли сучасними методами організації виробництва, вміли експериментувати і аналізувати, застосовувати найновіші досягнення науки і передового досвіду.

Для того, щоб набути необхідних професійних навичок, студент, перш ніж стати спеціалістом, повинен пройти всі етапи підготовки в навчальному закладі. Одним з цих етапів є проведення навчальних та виробничих практик.

В період проходження навчальних практик по ґрунтознавству, землеробству, овочівництву, плодівництву, рослинництву, агрохімії студенти спеціальності 201 «Агрономія» вивчають технологічні процеси та операції по вирощуванню сільськогосподарських культур, закладають навчальні досліди по вивченню впливу різних факторів на ріст і розвиток рослин.

Одним із важливих елементів в технології вирощування сільськогосподарських культур є правильний обробіток грунту, який забезпечує третину урожаю.

Під час святкування Дня працівників сільського господарства запрошений перший заступник Заліщицького міського голови  Роман Петрович Краснюк, тепло всіх привітав та з нагоди свята від Заліщицької міської громади передав подарунок – мотоблок для використання з навчальною метою на дослідних ділянках та виробничих полях коледжу.

Дирекція та викладацький колектив коледжу висловлюють слова вдячності Заліщицькій міській раді та особисто голові - Івану Петровичу Дрозду за такий цінний та корисний подарунок.

Петро Коропецький, викладач циклової комісії

агрономічних та еколого-інженерних дисциплін

 

: