Search

Богатирські ігри – 2021

Богатирські ігри – 2021

6 грудня у спортивній залі ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України відбулися видовищні змагання – «Богатирські ігри -2021».

На свято завітали найсильніші богатирі коледжу, об'єднані в 2 команди: «Королі балансу» та «Імпульс», які демонстрували свої вміння у силових вправах. Під пильним наглядом суддів богатирі змагались в естафетах:

«Мязи в тонусі» (бігова),чия рука найсильніша?, перетягування линви,

боротьба на колоді, перенесення дівчини через кладку, підняття гирі,бій півнів,перенесення гирі.

 

Учасники команд випробовували свої навики у восьми етапах змагань, на яких хлопці завзято боролися у різноманітних конкурсах, де проявляли у кожному з етапів спритність, силу волі, швидкість та майстерність. У підсумку журі визначило кращих.

Завдяки такого роду заходам студенти мають чудову можливість позмагатись між собою, показати свої навики, рівень спортивної підготовки.

Спортивні змагання займають важливе місце в системі фізичного виховання молоді, так як сприяють вихованню в них таких рис характеру, як наполегливість, сила волі, сміливість, колективізм, терпіння.

За результатами всіх етапів змагань їх учасники продемонстрували себе справжніми богатирями. Проте були визначені і місця:

1 місце«Королі балансу»

2 місце«Імпульс»

Всі учасники змагань були нагородженні цінними призами та солодощами.

Завершилося наше свято, але нехай у душі не згасає вогник юнаків, які сьогодні не отримали призові місця. І щоб в вас завжди залишалося бажання бігати, стрибати, метати! І щоб ми пишалися богатирями та чемпіонами нашого коледжу!

Василь ТОКАРЧУК, керівник фізичного виховання

    

: