Search

Обговорюємо шляхи підвищення якості освітнього процесу

Обговорюємо шляхи підвищення якості освітнього процесу

  Сьогодні на порядку денному циклової комісії комп'ютерно-інженерних дисциплін є ряд важливих питань, від яких залежить якість освітнього процесу на спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія». Серед таких було розглянуто питання щодо проведення викладачами профорієнтаційної роботи, підготовки матеріалів атестаційних справ викладачів, які атестуються, питання про підготовку до екзаменаційно-залікової сесії, заслухали пропозиції до виступу завідувача навчально-виробничої практики на річному звіті директора з питань інформатизаційного плану, аналіз стану підготовки дипломних проектів, зокрема, обговорили проведену роботу керівників для покращення якості дотримання стандартів та вчасної здачі розділів цих робіт.

  Треба зазначити, що роль циклових комісій в коледжі є надзвичайно важливою, оскільки, саме тут забезпечується реалізація спеціальних компетентностей із державного стандарту освіти, а це безпосередньо впливає на якість підготовки фахівця. Велике значення і зосередження уваги в рамках циклових комісій повинно бути на організації практичного навчання в межах конкретних спеціальностей. На кожному засіданні робиться наголос на розширенні та модернізації наявних баз практики, налагодження співпраці кожного викладача із провідними підприємствами.

  Викладачі циклової комісії комп'ютерно-інженерних дисциплін висловлюють щирі слова вдячності ІТ-компаніям, які ідуть на зустріч і сприяють проведенню технологічних та навчальних практик, різних практичних занять та надають свої виробничі підрозділи в якості бази для переддипломної практики.

Юрій Гірчак,

голова циклової комісії

комп'ютерно-інженерних дисциплін

: