Search

Готуй теплицю взимку…

Готуй теплицю взимку…

Підготовка до наступного сезону вирощування овочів закритого ґрунту не завершується. На порядку денному триває ремонт тепличного господарства. Керівники практик спільно із студентами згідно плану виконують ремонти теплиць, парників та інвентарю.

Вже в січні місяці наступного календарного року заплановано придбання насіння гібридів першого покоління томатів та випробування їх на схожість в рамках навчальної практики з агрохімії. Є домовленість про постачання органічних добрив для закладання парників. Це треба робити вже у лютому місяці.

Підсумовуючи, слід підкреслити, що цикл вирощування овочевої продукції є замкнутий і досить щільний. Цікавий і насичений він саме в Заліщицькому коледжі, адже тут проводиться багато дослідів, експериментів та апробаційних заходів. Так, цього сезону заплановано застосування різних органічних препаратів для різних ділянок з овочами, зокрема, добрива «Живиця», яке було надано компанією «Інноваційне товариство ІНВЕП»
м. Івано-Франківськ, застосування різних засобів захисту рослин, стимуляторів росту тощо. Ці досліди дають можливість студентам спеціальності 201 «Агрономія» використати їх результати для написання курсових робіт, краще орієнтуватись в цій галузі знань в цілому та мати більше шансів для здачі фахового іспиту при вступі в університет і отримати гарантований успіх на співбесіді при працевлаштуванні.

Отож, шановні майбутні абітурієнти, пропонуємо вашій увазі саме спеціальність
201
«Агрономія» в нашому коледжі, бо відродження аграрної справи в Україні – запорука вашого успіху та процвітання нашої Вітчизни.

Юрій ГІРЧАК,

завідувач навчально-виробничої практики

: