Search

День відкритих дверей у ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України

День відкритих дверей

у ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого

НУБіП України

23 грудня 2021 року цикловою комісією обліково-фінансових та економіко-комерційних дисциплін проведено День відкритих дверей у формі відео-конференції в онлайн-режимі.

Iз вступним словом до випускників шкіл, майбутніх абітурієнтів, звернувся Борис Павлюк,виконувач обов'язків директора коледжу.

Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, ознайомив учасників з особливостями навчання, спеціальностями, їх престижністю і затребуваністю на ринку праці. Відзначалося, що в коледжі є достатньо великий ліцензований обсяг, можливість навчатися як за кошти державного бюджету, так і за кошти фізичних і юридичних осіб на денній та заочній формі навчання.

Переглядаючи відеоролики, учасники заходу мали можливість ознайомилися із умовами проживання в гуртожитку, спортивною базою та роботою гуртків художньої самодіяльності. Було проведено віртуальну екскурсію по коледжу, яка дала можливість ознайомитись з матеріально-технічною базою та освітніми можливостями коледжу.

Велику зацікавленість викликали відео-звернення випускників нашого коледжу різних років:

Лешновської (Завінської) Віти – бухгалтера Сков'ятинської сільської Ради;

Стратій (Самковської) Юлії – провідного спеціаліста Заліщицького центру зайнятості;

Стрільчука Олега – заступника Заліщицького міського голови;

Лисак Уляни – секретаря Заліщицької міської ради;

Сагайдака Романа - директора з розвитку в компанії MYtv;

Мороза Василя - аспіранта Західноукраїнського національного університету;

Зубик Ірини – провідного економіста Відокремленого структурного підрозділу фаховий коледж Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича;

Купчак Надії – спеціаліста Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області.

Вони розповіли про своє навчання, студентське дозвілля, подальший життєвий шлях, успіхи і досягнення.

Студенти коледжу продемонстрували презентації спеціальностей, підготовка з яких ведеться на економічному відділенні: "Облік і оподаткування" - Грицак Юліана "Фінанси, банківська справа та страхування" - Натуркач Світлана "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" – Павлюк Ірина,"Економіка" - Козак Анна.

Наголошувалося також, що в коледжі здійснюється підготовка фахівців спеціальностей «Агрономія», «Комп'ютерна інженерія» та «Екологія». Йшлося і про те що студенти поряд із основною професією можуть отримати в коледжі додаткові робітничі професії.

Відповідальний секретар приймальної комісії Валентина Перит представила до уваги учасників заходу умови прийому на навчання та розповіла про інформаційно-консультаційну діяльність приймальної комісії.

Кожен випускник школи може у нашому коледжі знайти себе та обрати фах за покликанням. Добрі знання із дисциплін, вміння вчитися працювати – запорука успіху кожного фахівця.

Олександр ХОЛОДИЛО, голова циклової комісії обліково-фінансових та економіко-комерційних дисциплін,

Лариса СТРІЛЬЧУК, завідувачка економічним відділенням

: