Search

КОНКРЕТНІ СПРАВИ ЗА ПІВРОКУ

КОНКРЕТНІ СПРАВИ ЗА ПІВРОКУ

Наказом ректора НУБіП України від 30.06.2021 № 1175 в.о. директора ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого» було призначено Павлюка Бориса Степановича.

Завдяки його ініціативній діяльності на посаді в.о. директора коледжу, добросовісній роботі працівників інженерно-технічної служби та обслуговуючого персоналу коледжу, викладачів виконано цілий ряд робіт по оновленню матеріально-технічної бази коледжу.

Оновлено 301,306, 314,316, 317,318, 322 навчальні аудиторії, де встановлено нові меблі або відновлено існуючі, тривають роботи в 212 та 318 аудиторіях. Загальна вартість проведених робіт - 121 тис. грн.

Також оновлено 225 аудиторію, куди придбано нові столи, стільці та шафи на загальну суму 41,5 тис. грн. за рахунок спонсорських коштів наданих директором ПП «Арма» Навольським І.М.

Для забезпечення необхідного мультимедійного обладнання навчальних кабінетів і лабораторій придбано та встановлено в 226 та 306 аудиторіях 2 сучасних телевізори вартістю 24 тис. грн.

Придбано сучасну комп'ютерну техніку для 305 лабораторії вартістю 42 тис. грн.

Для агрохімічної лабораторії закуплено електроди для вимірювальних приладів, також придбано 2 вологоміри на суму 11, 7 тис. грн. які будуть використовуватись, як в навчальних цілях так і для потреб виробничої частини коледжу.

Для навчання студентів спеціальностей «Комп'ютерна інженерія», «Екологія», «Агрономія» придбано БПЛА вартістю 3500 грн. який успішно використовується.

Від Заліщицького міського голови отримано сучасний мотоблок для обробітку грунту на колекційно демонстраційних ділянках та в навчальних теплицях.

Придбано нових підручників з української мови та літератури, з історії України на суму 11 тис. грн., що має сприяти покращенню підготовки до складання ЗНО нашими студентами.

Планується проведення ремонту та оновлення приміщення навчальної частини, для чого придбано нові необхідні меблі та двері на загальну суму 61 тис. грн.

Додатково придбано сучасної комп'ютерної техніки на суму 30,5 тис. грн. та два нових принтери на суму 12 тис.грн.

Придбано необхідні матеріали для ремонту і оновлення двох туалетів на третьому поверсі на загальну суму 40,7 тис. грн. і в найближчий час там розпочнуться роботи.

Придбано 19 сучасних радіаторів опалення на суму 44 тис. грн., які будуть встановлені у фойє на першому поверсі – де планується провести ремонт і реконструкцію

Придбано вогнегасників на суму 5 тис. грн.

Проведено ремонт спортивного залу, який потребував негайного оновлення, де ремонт не проводився мабуть останні 5-7 років, ремонт тренажерного залу. Закуплено енергоощадні світильники для спортивного залу, які в найближчий час будуть встановлені. Вартість ремонтних робіт складає близько 15 тис. грн.

Зроблено ремонт коридору, що веде до їдальні. Біля їдальні оновлена плитка та встановлені нові умивальники.

Закуплено матеріали для встановлення пандусу вартістю 10 тис. грн., для забезпечення виконання пункту ліцензійних умов про створення умов доступу до приміщень особам з особливими потребами.

Вивчивши запити студентів, вжито заходів до покращення роботи їдальні – розширено меню, оновлено посуд, встановлено сучасну кавову машину, холодильник для напоїв, встановлено телевізор для перегляду музичних каналів. Також для їдальні придбано мікрохвильову піч, блендер, тостер, міксер, сушку для фруктів і овочів, що дасть можливість покращити якість харчування та істотно розширити асортимент. Це все зроблено для того, щоб студенти та працівники закладу могли отримували повноцінне харчування, менше наражались на небезпеку зараження ковід-19.

В загальному на оновлення їдальні використано близько 10 тис. грн.

 

Встановлено 10 металопластикових вікон в гуртожитку № 1 на суму 49.9 тис. грн. – це тільки початок і поетапно будемо продовжувати заміну вікон.

Для гуртожитку придбано 160 нових матраців на суму 32 тис.грн., 3 нові електроплити на суму 18 тис. грн., сантехнічне обладнання та нові світильники.

Проведено часткове кронування дерев на території коледжу, які створювали небезпеку для всіх учасників навчального процесу. Дана робота буде продовжена.

На сьогодні триває поетапна робота по очищенню, як дендропарку так і всієї території коледжу від порослі. Також проводиться очистку території між тепличним господарством та стадіоном, де плануємо висадку виноградників. На сьогодні ми маємо саджанці близько 15 сортів столового винограду (наданого спонсором), який буде там висаджений.

На прилеглій до реабілітаційного центру території встановлено 30 м. огорожі.

Тут висаджено для експериментально-навчальних цілей сучасні сорти яблунь, для поповнення колекції наявних на колекційних ділянках.

Підготовлено теплиці вирощування ранніх овочевих культур до нового сезону та сплановано проведення ряду дослідів з використанням різних гуматів.

Плануємо цього року провести висадку баштанних культур та проаналізувати отримані результати. Для експерименту висаджено сажанці екзотичних дерев – це ківі, хурма та гранат, щоб вивчити як ці дерева будуть рости і нашій місцевості.

Діяльність навчально-виробничої частини характеризується такими показниками:

Забезпечено високий збір врожаю зернових в порівнянні з минулими роками.

Проведено весь комплекс осінньо-польових робіт з внесенням всіх необхідних добрив.

Проведено ремонт сільськогосподарської техніки для чого придбано запчастин і комплектуючих на суму 22,8 тис.грн

На сьогодні триває ремонт оприскувача.

На ремонт двох учбових автомобілів виділено 9,7 тис. грн. - в 2020 році на ремонт цих автомобілів кошти не виділялись.

Проведено благоустрій току та прилеглих площадок.

За сприяння народного депутата України Володимира Гевка наш заклад отримав 1,4 млн. грн. на капітальні видатки, для заміни мережі теплопостачання та системи водопостачання.

Останній раз Коледж отримував кошти на капітальні видатки ще в 2008 році. Також по загальному фонду отримано 300 тис. на поточні видатки, для порівняння в в 2020 році на поточні видатки Коледж отримав тільки 50 тис. грн.Надіємось на подальшу співпрацю з народним депутатом Володимиром Гевком.

Користуючись нагодою, дирекція коледжу висловлює подяку за підтримку та сприяння:

ректору НУБіП України Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу,

народному депутату України Гевку Володимиру Леонідовичу,

голові Чортківської райдержадміністрації Шипітку Володимиру Васильовичу,

Заліщицькому міському голові Дрозду Івану Петровичу,

нашим спонсорам: які відгукнулись на пропозицію дирекції і надали матеріальну допомогу коледжу:

директору ПП «ОП «ІВАНІВСЬКЕ» Герою України Білику Антону Івановичу

директору СГ ТОВ «Добробут» Розлуцькому Мирославу Васильовичу ;

керівнику ПП «Арма » Навольському Івану Михайловичу.

Дякуємо за працю всім, хто долучився до виконання цих та інших заходів з удосконалення умов життєдіяльності нашого закладу освіти.

Інформація надана дирекцією коледжу

 

 

: