Search

Вибори директора Заліщицького коледжу

Вибори директора Заліщицького коледжу

Завершилась виборча кампанія по виборах директора ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України».

Відповідно до наказу ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка № 2044К від 29.10.2021 р. « Про підготовку і проведення конкурсного відбору на посади керівників відокремлених структурних підрозділів –фахових коледжів» та наказу в.о.директора коледжу Бориса Павлюка № 107-ОД від 04.11.2021 р. «Про організацію та проведення виборів директора ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України було створено Організаційний комітет та Виборчу комісію. Проведення виборчого процесу було регламентовано рядом Положень про підготовку та проведення виборів. Було затверджено графік проведення виборів та загальних зборів з висунення виборних представників від студентів і штатних працівників, які не є науково-педагогічними та педагогічними працівниками для участі у виборах директора ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України. Були визначені квоти осіб, які згодом взяли участь у виборах.

На зборах трудового колективу, які відбулись 24 січня 2022 року, кандидати на посаду директора мали можливість ознайомити виборців зі своїм баченням стратегії розвитку навчального закладу на найближчі п'ять років.

26 січня 2022 року відбулись вибори на посаду директора ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України,участь у яких взяли педагогічні працівники, представники з числа штатних працівників коледжу, які не є педагогічними працівниками та представники з числа студентів. 

В бюлетні рейтингового голосування були внесені прізвища кандидатів – Бориса Степановича Павлюка та Бориса Івановича Шипітки.

За інформацією голови виборчої комісії Галини Ситник, участь у виборах взяли 74 виборці. Із них 64 (86,4 відсотка) віддали свій голос за Бориса Степановича Павлюка , 8 (10,8 відсотка) – за Бориса Івановича Шипітку. В одному бюлетні не підтримано жодного кандидата, 1 бюлетень визнано недійсним.

Таким чином, переможцем рейтингового голосування на виборах керівника ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого визнано Бориса Степановича Павлюка.

На виборах були присутні представники Університету: Михайліченко Микола Васильович, начальник відділу кадрів, кандидат педагогічних наук, доцент та Санченко Олександр Володимирович, начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання, кандидат технічних наук, старший викладач. Вони відзначили високий рівень підготовки та проведення виборів керівника Заліщицького коледжу та побажали успіхів новообраному директору та колективу успішного здійснення стратегії розвитку на майбутні п'ять років.

Юрій ВІЙТИК, викладач коледжу

: