Search

Випускники ВСП Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Храпливого НУБіП України обирають НУБіП України

Випускники ВСП Заліщицького фахового коледжу

ім. Є. Храпливого НУБіП України обирають НУБіП України

Мрії стають реальністю, коли думки перетворюються в дії. В цьому переконані випускники ВСП Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Храпливого НУБіП України. Юнаки та дівчата успішно здали ЗНО з загальноосвітніх дисциплін та завершують навчання в коледжі. Тож тепер залишається останній крок – вступ до омріяного університету. Навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України – їх основний пріоритет. Детальніше про шлях до мрії та секрет успіху юних абітурієнтів у нашому випуску.

Молоді люди часто акцентують свій вибір на освітній програмі,

яку потрібно досконало засвоїти для майбутньої омріяної професії.

Саме з таких міркувань обрає НУБіП України

Ірина Павлюк, випускниця Заліщицького коледжу

  • Маю на меті збагатити сучасні знання від висококваліфікованих викладачів, а також сучасні практичні навички, які дозволять набути поглиблених вмінь з спеціальності «Облік і оподаткування». Для цього в НУБіП України є сприятливі умови. Можливо, якщо докладу зусиль, зможу пройти стажування за кордоном, що дозволить в повному обсязі втілити свої плани та мрії. В коледжі займаюсь дослідницькою роботою. Сподіваюсь, в університеті братиму участь у різноманітних наукових семінарах та конференціях.

Активісти обирають НУБіП України, тому що саме тут можна продовжувати розвивати свої здібності та таланти. Для Наталії Гедзик сприяє вибору й активне життя у НУБіП України.

 

  • В НУБіП України навчаються мої друзі. З їх розповідей мені відомо, яке цікаве і насичене студентське життя в університеті. Ще зі школи маю лідерські задатки, люблю працювати в команді, є активною та відповідальною. Неодноразово брала участь в різних конкурсах та конференціях, що організовувалися Національним університетом біоресурсів і природокористування України. Переконана, щоб стати успішною в університеті, а потім і у професії, потрібно бути наполегливою у навчанні та всебічно розвиватись.

Цілеспрямована, креативна, комунікабельна, мотивована до успіху молодь обирає НУБіП України. Серед них Микола Юрійчук

  • Моя майбутня професія не залишить мене без роботи, вона перспективна та високооплачувана. Маю бажання розвиватися і досягати власних цілей. А знання, здобуті в університеті, використовуватиму у подальшому житті та кар'єрі. Переконаний, здобуваючи освіту, потрібно мати наполегливість, силу волі, намагатися позбутися будь яких страхів і комплексів. Це дасть змогу більше розкритися як особистість і досягти кращих результатів. А університет надає можливість стати справжнім фахівцем своєї справи.

 

Для Іванни Яремко НУБіП України надійний фундамент для побудови майбутньої кар'єри не дипломом для роботодавця, а знаннями, які знадобляться протягом всього життя.

  •  Інформаційний сайт університету зацікавив мене новинами про студентське життя, наявністю гуртків художньої самодіяльності, практикою студентів у межах Україні та за кордоном. Остаточно визначилася зі своїм рішенням під час ознайомлення з університетом на он-лайн Дні відкритих дверей спеціальності "Облік і оподаткування", що був організований 4 листопада 2021 р. кафедроюобліку і оподаткування.

Є молодь, яка вибір місця навчання ототожнюють з пошуком змін.

І новий розділ свого життя розпочинають саме зі вступу

в столичний університет. Серед таких Грицак Юліана

 

– Моя мрія навчатись в столиці. Наш університет відкрив для мене таку можливість. Я вважаю, перш за все, потрібно розуміти, що фах, який ти обрав, це твоє покликання, тобі це дійсно подобається, і ти хочеш цим займатися у подальшому. Потрібно навчатися сумлінно, дослухатися до викладачів, використовувати будь-яку можливість, яка тобі надається.

 

Дякуємо за вибір.  Успіхів у навчанні та здійсненні мрій!

Розмову вела

Наталія ХОМІВ,

завідувач міжкафедральної навчальної

лабораторії на базі ВСП Заліщицький

фаховий коледж ім. Є. Храпливого

НУБіП України

: