Search

Нові тенденції управління бізнесом через інформаційні технології

Нові тенденції управління бізнесом
через інформаційні технології


Викладачі нашого навчального закладу традиційно прийняли участь у V Всеукраїнській науково-практичній конференції "Нові інформаційні технології управління бізнесом", яка відбуласьв очному та онлайн форматі на базі КНУ імені Тараса Шевченка 16.02.2022 року.

Дана конференція дає можливість представникам освітніх закладів ознайомитися з новими інформаційними технологіями, обмінятися практичним досвідом їх викладання та застосування в підготовці фахівців, розширити шляхи співпраці з членами Спілки автоматизації бізнесу для реалізації спільних освітніх та дослідницьких проектів.

Наш навчальний заклад має плідну багаторічну співпрацю з Спілкою автоматизаторів бізнесу, а саме коледжем укладено Меморандум про співпрацю та використовуються програмні продукти лінійки BAS.

У програмі конференції відбулося ділове спілкування між учасниками, прозвучали цікаві та актуальні доповіді щодо автоматизації бізнес процесів.

До учасників конференції з вітальним словом звернувся Бугров В.А., ректор Київського Національного університету імені Тараса Шевченка звернувши увагу на проблеми та перспективи навчального процесу в умовах сьогодення та побажав усім плідної праці.

Серед доповідей хочеться відмітити доповідь Голови "Всеукраїнської Спілки Автоматизаторів Бізнесу" Мазур В.Б., який охарактеризував стан справ, освітні ініціативи та вказав на методи співпраці з даною організацією.

Такі заходи є неодмінною умовою для розширення професійних навичок та знань наших педагогів. Спонукають до саморозвитку, самовдосконалення та бути в темі актуальності інформаційних технологій та сучасного програмного забезпечення для навчання студентів.


Леоненко Н.В., викладачка, голова обласного методичного об'єднання
викладачів Інформаційних систем і технологій в обліку

: