Search

День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету в Україні є одним із ключових для поширення ідей безпечного користування Інтернетом та сучасними цифровими технологіями. Важливість питання безпечного Інтернету зумовлена тим, що сучасна людина не уявляє свого життя без глобальної мережі, оскільки вона дає багато інформації й можливостей. Молоде покоління не завжди усвідомлює, що може чекати на них у віртуальному просторі. Значимість проблеми безпечного Інтернету потребує постійної уваги з боку закладу освіти та батьків.

Тож і викладачі Відокремленого структурного підрозділу «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» не були осторонь і взяли участь у Всеукраїнському онлайн-флешмобі "Разом для найкращого Інтернету!", який відбувся нещодавно.

Флешмоб проводився до Дня безпечного Інтернету в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

У межах заходу, який відбувся, реєструвався рекорд України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних класах Google for Education.

Під час заходу були презентовані можливості цифрових інструментів Google Workspace for Education та "Посібник із безпеки дітей в Інтернеті". Також учасники виконали вправи у віртуальних кімнатах, отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті, дізналися, як використати готові методичні рішення для формування навичок інформаційної безпеки, отримали підготовлений кейс для впровадження в освітній діяльності.

    Тетяна МІЩУКвикладач інженерно-комп'ютерних дисциплін

: