Search

УВАГА! Важлива інформація!


 З 14 березня 2022 року в коледжі продовжаться навчальні заняття у дистанційному форматі

До уваги усіх студентів та викладачів коледжу!

З 14 березня 2022 року в коледжі продовжиться проведення навчальних занять у дистанційному форматі (освітня платформа Google Workspace for Education) за розкладом 2-го семестру 2021-2022 н.р. для здобувачів освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів.

Викладачам та студентам рекомендуємо для організованого проведення та завершення 2-го семестру використати усі наявні можливості дистанційного та змішаного форматів, а саме: проводити дистанційні лекції; лабораторні, практичні та семінарські заняття з використанням Google Meet, Webex, Zoom тощо; робота з електронними навчальними курсами на навчально-інформаційному порталі коледжу; самостійна робота здобувачів з наданням систематичних консультацій викладачами, робота викладачів з Viber, Telegram, WhatsApp щодо надсилання та перевірки різних видів завдань та робіт для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком чи не мають можливості систематично виходити на зв'язок тощо.

Зважаючи на обставини, значний обсяг навчальної інформації студенти мають опрацювати самостійно, а завданням викладачів є постійний моніторинг, проміжний контроль, консультування та навчально-методична допомога.

У разі, якщо у процесі навчання виникає загроза життю учасника освітнього процесу (звук сирени, звуки пострілів чи вибухів, інші обставини, що можуть виникати в умовах воєнного стану), їм відразу необхідно залишити заняття і рухатися у безпечне місце.

Викладачам у такій ситуації більше часу слід приділяти консультуванню студентів.

У випадку зміни ситуації в державі, рекомендацій Міністерства освіти і науки України та інших чинників керівництвом коледжу будуть внесені відповідні зміни до графіка освітнього процесу, про що заздалегідь викладачі та студенти будуть поінформовані.

Запрошуємо також студентів з числа внутрішньо переміщених осіб, за їхнім бажанням, для тимчасового отримання освітніх послуги (у тому числі в дистанційній формі) за місцем тимчасового перебування. Ви можете долучитися до участі в дистанційному навчанні за відповідною спеціальністю\освітньою програмою після реєстрації шляхом надання доступу до освітніх ресурсів коледжу та включення в групу слухачів відповідного курсу.

Порядок реєстрації таких осіб, за одним із варіантів:

1) особисте звернення в заклад освіти;

2) шляхом заповнення електронної заяви розміщеної на сайті закладу освіти;

3) направлення запиту на офіційну електронну адресу закладу освіти – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .


Надіслати електронну заяву


Дирекція коледжу

: