Search

Профорієнтаційні зустрічі

Профорієнтаційні зустрічі

Вибір професії – один з найважливіших життєвих виборів, бо особистість визначає свій життєвий шлях, свою долю. Від правильного вибору професії залежить щастя людини та задоволення її своїм життям. Викладачі коледжу Сопівник Л.Й. та Петрів Г.В. незадовго до віроломного вторгнення ерефівського агресора в Україну провели профорієнтаційні зустрічі із здобувачами освіти 9 та 11 класів на Чортківщині, були відвідані Білобожницька ЗОШ І-ІІІ ст., Ридодубівська гімназія, Косівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст., Звиняцька гімназія імені Михайла Галущинського.

Випускників ознайомили із спеціальностями, які можна здобути у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України», додатковими робітничими професіями, можливістю пройти практику за кордоном та продовжити навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Також було наголошено на перевагах закладу освіти, що потопає у зелені дендропарку, наявності комфортних гуртожитків, їдальні із здоровим харчуванням, бібліотеки із книжковим фондом понад 60 тисяч примірників, вільним доступом до мережі Інтернет, гуртків художньої самодіяльності та спортивних секцій.

Учнів було запрошено на Дні відкритих дверей в коледжі, як в дистанційній, так і в очній формах.

Дорогі випускники, ми чекаємо вас у коледжі та ласкаво просимо до нашої студентської родини! Війна обов'язково завершиться нашою перемогою! І вам, молодим, відбудовувати нашу державу і робити її процвітаючою та нездоланною!

Любов СОПІВНИК, Галина ПЕТРІВ, викладачі коледжу

 

 

: