Search

Вчасна обрізка – запорука щедрого врожаю

Фотофакти

Вчасна обрізка – запорука щедрого врожаю

Україна бореться з віроломним північним сусідом, який розпочав війну проти українського народу. Не судилося ерефії на чолі зі своїм незмінним очільником здійснити навіжений план бліц-крігу, не вдалося зламати незламний опір українців. Та неочікувано вдалося їх об'єднати в єдину силу, незалежно від мови, на якій вони розмовляють та релігійної конфесії. Запорукою перемоги над агресором є об'єднання зусиль на фронті і в тилу. І тоді перемога буде неодмінно. Як неодмінно настає весна та пробуджується природа. Рукотворна її частина потребує постійного догляду.

Незабаром розквітне плодовий сад колекційно-дослідного господарства Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого НУБіП України. Та щоб отримати щедрий урожай восени, потрібно вчасно провести обрізку плодових дерев.

З цією метою викладачі, лаборанти та інші працівники навчального закладу здійснили висадку трудового десанту та виконали необхідні роботи по догляду за плодовими насадженнями.

Дирекція коледжу (Борис Павлюк) та колектив їдальні (Галина Клочко) організували смачні канапки, печиво із запашним чаєм. Виконано корисну роботу. А вже з неділі продовжиться дистанційно освітній процес в онлайн-режимі.

Юрій ВІЙТИК,

фото Михайла СОПИЛЮКА

: