Search

Тиждень іноземних мов у коледжі

Тиждень іноземних мов у коледжі

Вивчення іноземної мови сьогодні - це одна з найважливіших складових сучасної і успішної людини. Знання іноземних мов свідчить про всебічний розвиток особистості, розширює світогляд, дозволяє пізнати культуру та звичаї іншого народу. Людина, яка вивчає іноземну мову, у той же час знайомиться з культурою країни, її літературою, історією і географією. Крім того, іноземна мова допомагає краще пізнати свою власну.

«Знати мови – примножувати внутрішнє багатство», - вважає 76-річній канадський поліглот Стів Кауфман, який говорить двадцятьма мовами і нині продовжує вивчати українську. Він переконаний: вивчати іноземну легко, коли ваше бажання йде зсередини, вам щиро подобається мова і ви отримуєте задоволення від процесу.

З метою популяризації вивчення англійської та німецької мов у ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України» був проведений Тиждень іноземних мов. Основною метою було посилення мотивації до вивчення іноземних мов, стимулювання інтелектуальної та мовної активності студентів, залучення якомога більшої кількості студентів до творчо-пізнавальної діяльності і співпраці з викладачами, незалежно від їхнього рівня володіння мовами.

Розпочався тиждень презентацією віртуальних відео екскурсій коледжем та дендропарком, які підготували наші студенти разом з викладачами. Також був випущений тематичний випуск часопису «Коріння і крона».

Викладачка німецької мови Ольга Завінська провела засідання гуртка німецької мови «Вивчай німецьку!» і разом зі студентами 1, 2 та 3 курсів підготували відео на тему «Цікаві факти про Німеччину та німецьку мову».

Викладачка англійської мови  Леся Лукавецька   разом зі студентами І-ІІ курсів провела вікторину «Що ти знаєш про англомовні країни», а також інтернет-ігри від British Council, де студенти мали можливість перевірити знання з англійської мови.

Вже традиційно у нашому коледжі викладачі Ольга Завінська та Світлана Осадчук провели ХІІ Всеукраїнську гру з англійської мови «PUZZLE-2022». Нажаль,через військові дії, які відбуваються навколо та у м. Київ, організатори поки що не мають можливості отримати матеріаликонкурсу. Як тільки ситуація стабілізується і Україна переможе, ми обов'язково відправимо завдання на перевірку і будемо очікувати приємних результатів.

Також впродовж тижня, на заняттях англійської та німецької мови проводились інтерактивні вправи, мовленнєві розминки, рольові ігри для активізації мовленнєво-розумової діяльності студентів.

Завершуючи проведення тижня іноземної мови, студенти брали участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з англійської та німецької мови «На урок» (Зима 2022). Тож, вітаємо переможців!

Англійська мова

Диплом І ступеня:

Донцов Олег (11 група)

Гричук Андрій (15 група)

Пінчук Віталій (15 група)

                                                                

 

Диплом ІІ ступеня

Бесіда Арсен (11 група)

Німчук Ярослав (11 група)

Петрас Анатолій (11 група)

Роскош Дмитро(11 група)

Колодій Мар'яна(14 група)

Корнят Юлія (14 група)

Панасюк Ірина (14 група)

Гуцал Марія (15 група)

Білоока Мар'яна(15 група)

Стоницька Діана (15      

 

                                                                      

 

Сертифікат учасника:

Братанич Денис (11 група)

 

Німецька мова

Диплом І ступеня:

Мартинюк Галина (14 група)

Гутман Вікторія (22 група)
Максимчук Надія (22 група)

Гуйван Ілона (25ФПЕ)
Тихолаз Олена (25ФПЕ)

 

Диплом ІІ ступеня
Висоцький Дмитро (22 група)
Музичка Олександр (22 група)

 

Диплом ІІІ ступеня
Бульдяк Юлія (14 група)
Когут Христина (14 група)
Николяк Арсен (21К група)

 

Вітаємо переможців та бажаємо нових успіхів та досягнень в опануванні іноземними мовами!

Леся ЛУКАВЕЦЬКА, Ольга ЗАВІНСЬКА, викладачі іноземних мов коледжу

 

 

 

: