Search

Канікули – чудовий час для роботи над дипломними проектами!

Канікули – чудовий час для роботи над дипломними проектами!

Канікулярний період в закладі освіти чи не найкраща нагода зосередитися на роботі над дипломними проектами. Сьогодні учасники освітнього процесу мають достатньо засобів для роботи в цьому плані. Навіть в час віялових відключень студенти та керівники працюють, адже інструменти із чарівної скриньки «Google workspace for education» дозволяють творити в режимі «Онлайн» не тільки в синхронному, а й в асинхронному режимі.

Серед тематичних напрямів проектів на спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» можна виділити наступні: проектування комп'ютерних систем та мереж, проектування мікропроцесорних систем та схемотехніки, програмування, розробка та реалізація різних систем, проекти для оптимізації наявних систем, та інші розумні рішення у середовищі інформаційних систем і технологій.

Здобувачі освіти Заліщицького коледжу у пошуках інноваційної новизни та зосереджені виключно на актуальних моментах у середовищі інженерних рішень.

Так, автори проектів займаються найрізноманітнішими дослідженнями: розробками проектів для оптимізації виробничих процесів, забезпеченням резервних Інтернет-каналів, реалізацією резервного живлення основних комутаційних вузлів і хостів, інспектуванням існуючих мереж операторів зв'язку та створенням детальних планів для їх модернізації на технологію «PON», тестуванням пропускної здатності різного радіообладнання, написанням скриптів для комутаційних пристроїв, щоб «навчити» їх робити щось нове, програмуванням та багатьма іншими мегацікавими моментами. Якщо коротко, то молоді і талановиті люди вже від першого і до випускного курсу відкривають разом із своїми керівниками нові горизонти свого професійного становлення в ІТ-галузі.

Майбутні фахівці з комп'ютерної інженерії завжди прагнуть іти в ногу з часом. Не секрет, що часто в навчальних лабораторіях трапляються випадки, коли студенти перевершують свого викладача. Згодом такі студенти досягають професійних висот і що ж як не це може принести педагогічному колективу найбільшу радість, а серця вчителів переповнити гордістю.

Отож, усі керівники дипломних проектів бажають авторам натхнення для творчості, вчасної здачі розділів та інших компонентів їх роботи, задоволення від захисту та високої оцінки.

 

Керівники дипломних проектів,

викладачі циклової комісії

комп'ютерно-інженерних дисциплін коледжу

 

 

 

 

 

 

: