Search

Візит ректора НУБіП України до Заліщицького коледжу

Візит ректора НУБіП України до Заліщицького коледжу

Ректор НУБіП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко побував з робочою поїздкою у ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України. В ході візиту він зустрівся з колективом навчального закладу. Вітаючи очільника університету, директор Заліщицького коледжу Борис Павлюк повідомив, що в нелегких умовах воєнного часу колектив продовжує успішно працювати, організовуючи освітньо-виховний процес.

Станіслав Миколайович у своєму виступі охарактеризував роботу Національного університету біоресурсів та природокористування України в сучасних умовах. Ректор представив рейтинг НУБіП України серед закладів вищої освіти Києва та позиції університету в національних та міжнародних рейтингах оцінювання наукової діяльності. Проаналізовано у виступі було і динаміку контингенту студентів. Відрадно те, що в 2022 році суттєвозбільшилась кількість абітурієнтів,які вступили до Заліщицького фахового коледжу. Станіслав Миколайович розповів про успішну співпрацю університету з установами 41 країни світу, здійснення міжнародних магістерських програм з можливістю отримання подвійного диплому. Значної уваги у виступі було надано особливостям навчання в умовах воєнного стану. Наводячи приклади цілей Європейської Стратегії для університетів, ректор НУБіП України окреслив завдання, які стоять перед педагогічними колективами як університету, так і відокремлених структурних підрозділів НУБіП України.

На зустрічі, яка відбулась в читальному залі Заліщицького коледжу, панувала невимушена атмосфера однодумців, прозвучали побажання, які сприятимуть спільній справі підготовки освічених фахівців.

Станіслав Миколайович Ніколаєнко оглянув навчальні кабінети, лабораторії навчального закладу та інші об'єкти матеріальної бази коледжу. Ректор НУБіП України позитивно оцінив роботу, яка була проведена колективом для створення належних умов для успішного проведення освітньо-виховного процесу.

На завершення зустрічі Станіслав Миколайович залишив теплі побажання для працівників та студентів коледжу.

Юрій ВІЙТИК, викладач коледжу

: