Search

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ ТА МЕРЕЖ – 2023

ПІДСУМКИ ТИЖНЯ КОМП'ЮТЕРНИХ СИСТЕМ ТА МЕРЕЖ – 2023


 

З 6 по 10 березня, в рамках тижня комп'ютерних систем та мереж, на технологічному відділені ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України для здобувачів освіти коледжу та учнів шкіл було проведено ряд запланованих заходів. Програма була насиченою, адже досвідчені педагоги поставили головним завданням – поглиблення знань з профільних дисциплін, розвиток творчої активності і зацікавленості здобувачів освіти та абітурієнтів майбутньою спеціальністю.

Відкриття тижня КСМ розпочалось з демонстрації тематичних відеосюжетів на мультимедійних засобах коледжу, яке організували викладачі Пронь М.Б., Червоняк А.М. та Озімінський О.Я.

07 березня викладачі Пронь М.Б. та Міщук Т.В. провели конкурс "Робототехніка для всіх" серед здобувачів освіти коледжу першого, другого і третього курсів денної форми навчання спеціальностей 123 «Комп'ютерна інженерія».

08 березня відбулось засідання циклової комісії, на якій обговорили результати конкурсу «Екософт 2023» та ряд інших запланованих питань.

09 березня відбувся семінар «Пошук оптимальних інженерних рішень – запорука успіху телеком-компанії».

Учасниками цього заходу були студенти ІІ, ІІІ та ІV курсів, спеціальність «Комп'ютерна інженерія» та викладачі коледжу. В режимі Онлайн працювали також викладачі та учні Кострижівської та Бедриківської шкіл. Організатори висловлюють щиру подяку за зацікавленість до проведення пізнавальних заходів в коледжі вчителям.

Мета семінару:

  • Розширити, узагальнити та систематизувати знання студентів, які навчаються на спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» із спецдисциплін.
  • Презентувати доробки, інноваційну новизну та актуальні елементи дипломних проектів.
  • Ознайомити учнів шкіл із матеріалами, який вивчається на технічній спеціальності в коледжі для забезпечення якості їх професійного орієнтування.
  • Презентування придбаного спонсором обладнання та матеріалів для спеціальності
    123 «Комп'ютерна інженерія».

Теми виступів:

1) «Застосування систем резервного живлення», Угринюк Марія, Базюк Микола, 21група, керівник Зубик І.М.

2) «Штучний інтелект і перспективи його використання в умовах війни»,Петрас Анатолій, 21група, керівник Пронь М.Б. 

3) «Розробка веб-сайтів на базі CMS-систем»,Омельченко Кіріл, 41 група, керівник Червоняк А.М.

4) «Розвиток сучасних нейромереж», Приведа Василь, 41 група, керівник Червоняк А.М.

5)«Технічне завдання та його значення для успішного проектування і будівництва телекомунікаційних систем», Ковбель Олег, 41 група, керівник Гірчак Ю.Л.

Заключним компонентом предметного тижня став традиційний конкурс «Кмітливі інформатики». Цей конкурс триватиме до кінця березня. Переможці отримають цінні подарунки. Отже, шановні студенти та учні шкіл, запрошуємо до участі!

Посилання на конкурс:

Кмітливі інформатики (ІТ-гра розуму)


Викладачі циклової комісії комп'ютерно-інженерних дисциплін

: