Search

Засідання методичної ради коледжу

Засідання методичної ради коледжу


Відбулось чергове засідання методичної ради ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України», на якому були розглянуті актуальні для педагогічного колективу питання.

Директор коледжу Павлюк Б.С. ознайомив членів методичної ради з результатами контролю освітньо-виховної роботи та дотримання виконавської дисципліни. Акцентував увагу на активізації роботи викладачів по впровадженню в освітній процес інноваційних методів навчання, дотриманні викладачами методичних норм поточного та тематичного оцінювання знань студентів; покращенні роботи викладачів щодо постійного оновлення змісту навчальних програм та комплексів навчально-методичного забезпечення відповідно до сучасних освітніх нововведень; урізноманітненні форм виховної роботи зі студентами для запобігання правопорушень і підвищення рівня відповідальності здобувачів освіти до навчальної діяльності.

Заступник директора коледжу з навчальної роботи Сопилюк М.В. детально проаналізував результати та ефективність проведення І етапу Всеукраїнської олімпіади з дисциплін. Запропонував нагородити грамотами та подяками студентів, які отримали перші та призові місця з кількох навчальних дисциплін, а також врахувати результати студентів переможців олімпіад при визначенні додаткових балів до академічного рейтингу в частині «Науково-дослідницька діяльність та особливі успіхи у навчанні».

Сопилюк М.В. доповів про підготовку до атестації випускників. У зв'язку з тим, що в цьому навчальному році поєднуються кваліфікаційні іспити і тестування, внесені зміни до діючого положення «Про порядок роботи екзаменаційних комісій» і затверджені на засіданні методичної ради.

 


Ольга СЛОБОДЯН, методист

: