Search

Робочий візит директорів структурних підрозділів НУБіП України до Ірпінського фахового коледжу

Робочий візит директорів структурних підрозділів НУБіП України до Ірпінського фахового коледжу

:

26 травня 2023 року

     25 травня 2023 року до коледжу з робочим візитом завітали представники відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, а саме – директорка Бережанського фахового коледжу Світлана Пилипишин, директор Заліщицького фахового коледжу ім. Є. Храпливого Борис Павлюк та завідувач технологічним відділенням Роман Андрусик.

     Зустріч розпочалася з огляду матеріально-технічної бази коледжу. Гості пройшлися затишними аудиторіями, відвідали лабораторії та переконалися в тому, що студенти мають доступ до сучасних умов для навчання і отримання практичних навичок, що є важливим для їхньої майбутньої професійної діяльності.

 

 

 

     В музеї історії коледжу гості ознайомилися з експонатами, пов'язаними з багатолітньою історією Ірпінського фахового коледжу. Відвідування музею «Українська світлиця» дала можливість заглибитися в багатовікову історію та атмосферу української культури і традицій.

 

     Оглянувши територію та переглянувши світлини з наслідками часткових руйнувань, яких зазнав коледж у ході російської агресії у лютому-березні 2022 року, колеги відмітили позитивні зміни, які відбулися протягом року.

     Під керівництвом директора Дмитра Костюка колективом коледжу проведена колосальна робота по відновленню приміщень, які зазнали значних пошкоджень, облаштуванню укриттів та благоустрою території закладу освіти.

 

 

     У ході зустрічі Дмитро Андрійович проінформував директорів про заходи, що проводяться в коледжі щодо реконструкції спортивного майданчику та котельні, оновлення комп'ютерної техніки та бібліотечного фонду.

 

     Реконструкція спортивного майданчика є важливим проєктом, спрямованим на поліпшення спортивних умов для студентів. Після завершення реконструкції, майданчик буде готовий для проведення спортивних змагань та тренувань. Це створить комфортні умови для студентів, які займаються спортом в коледжі.

     Реконструкція котельні має на меті покращення системи опалення та енергоефективності. Це дозволить забезпечити комфортні умови в приміщеннях коледжу та зменшити енергоспоживання.

     Заступник директора з навчальної роботи Вікторія Сова поділилась досвідом організації освітнього процесу в Ірпінському фаховому коледжі та проходження акредитаційної експертизи у сфері фахової передвищої освіти.

 

     Під час зустрічі директорами відокремлених підрозділів НУБіП України Дмитром Костюком, Борисом Павлюком та Світланою Пилипишин було окреслено основні напрями подальшої співпраці.

     Дмитро Костюк наголосив на важливості такої співпраці, яка буде сприяти обміну знаннями та ідеями, покращенню якості навчання та підвищенню професійної компетентності. Сподіваємося на подальшу дружню співпрацю, яка буде базуватися на взаємній підтримці та спільному бажанні досягати високих результатів задля мирного майбутнього України.

Тетяна Семененко,

завідувачка відділення підприємництва

та інформаційних технологій

 

За матеріалами сайту НУБіП України

: