Search

Про підсумки атестації педагогічних працівників та успішність студентів випускних груп…

Засідання педагогічної ради

Про підсумки атестації педагогічних працівників

та успішність студентів випускних груп…

Проведено чергове засідання педагогічної ради коледжу. Обговорено наступні питання порядку денного:

  1. Про підсумки атестації педагогічних працівників коледжу атестаційними комісіями І-ІІІ рівнів;
  2. Стан успішності студентів випускних груп з професійних дисциплін та підготовка навчально-методичної документації для проведення комплексних кваліфікаційних іспитів студентів випускних груп;
  3. Затвердження складу робочої групи ОПП Фінанси, банківська справа та страхування.

Ольга Слободян, методист коледжу, інформувала учасників засідання педради про підсумки атестації педагогічних працівників коледжу атестаційними комісіями І-ІІІ рівнів. Вона відзначила хороший рівень підготовки педагогічних працівників до атестації, і, як наслідок, успішне її проходження. Були названі педагогічні працівники, категорії та педагогічні звання, які їм були присвоєні.

Борис Павлюк, директор коледжу, аналізуючи проходження атестації на ІІІ рівні, відзначив достатньо високі вимоги до педпрацівників, що атестувалися. Зокрема це стосувалося використання ними інноваційних методів викладання, публікацій тощо. Борис Степанович теж відзначив хороший рівень підготовки наших викладачів та успішне проходження атестації.

Роман Андрусик та Лариса Стрільчук, завідувачі технологічним та економічним відділеннями, інформували учасників засідання педради про стан успішності студентів випускних груп з професійних дисциплін та підготовку навчально-методичної документації для проведення комплексних кваліфікаційних іспитів. Було проаналізовано статистичні дані, а також повідомлено прізвища студентів, які навчаються на «відмінно» та можуть претендувати на дипломи з відзнакою.

Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, наголосив на особливостях завершення навчання студентами випускних груп, складання комплексних кваліфікаційних іспитів та тестування, яке проводить Державна служба якості освіти і державна установа НМЦ вищої та фахової передвищої освіти. Михайло Васильович ознайомив присутніх з переліком дисциплін на комплексні кваліфікаційні іспити, а також із передбачуваними змінами назв деяких спеціальностей, по яких проводиться підготовка фахівців в коледжі. У виступі було повідомлено про створення державних комісій на комплексні кваліфікаційні іспити та порядок їх складання. Відзначено підготовку відповідної екзаменаційної документації.

Борис Павлюк підкреслив важливість організації консультацій для студентів для успішної підготовки до складання комплексних кваліфікаційних іспитів та тестування.

Учасниками засідання педради було затверджено склад робочої групи ОПП Фінанси, банківська справа та страхування.

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення.

Юрій ВІЙТИК

 

: