Search

Студентське наукове товариство коледжу сертифіковано!

Студентське наукове товариство коледжу сертифіковано!

Цього навчального року у коледжі створено Студентське наукове товариство ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Євгена Храпливого НУБіП України», яке є структурним підрозділом Тернопільського територіального відділення Малої академії наук України.

Це творче об'єднання студентів, що забезпечує їх науковий, інтелектуальний та духовний розвиток, підготовку до активної діяльності в галузі науки та сприяє поглибленню знань в обраній професії.

Головним завданням наукового товариства студентів є:

•    створення умов для творчого самовдосконалення студентів;

•    виявлення, розвиток та підтримка талановитої та обдарованої молоді;

•    сприяння додатковій освіті студентів шляхом залучення до систематичної науково-дослідницької, інноваційної, експериментальної, конструкторської і винахідницької діяльності у різних галузях наук;

•     створення умов для творчої співпраці з науковцями вищих освітніх закладів України та інших установ;

•     пропаганда наукових досліджень та досягнень студентів коледжу шляхом випуску періодичних видань, збірників, радіо-телепередач, участі у різноманітних наукових конкурсах, конференціях тощо;

•    пошук цікавих нестандартних форм і методів організації та проведення науково-дослідницької роботи серед студентської молоді;

•    організація та пошук шляхів для здійснення морального та матеріального заохочення кращих студентів;

•    створення позитивного іміджу коледжу, як закладу фахової передвищої освіти для обдарованих і здібних студентів, що забезпечує їхню науково-теоретичну, гуманітарну, загальнокультурну та професійну підготовку.

Наукове товариство коледжу працює за такими секціями: «Агрономічні науки», «Економічні науки», «Комп'ютерні науки», «Природничо-математичні науки», «Гуманітарні науки».

У ці червневі дні наш заклад освіти отримав сертифікат на право здійснювати дослідницько-експериментальну діяльність зі слухачами наукових секцій Заліщицької філії Тернопільського обласного комунального територіального відділення Малої академії наук України.

Бажаємо нашим студентам плідного наукового пошуку, щоб їх здібності та знання стали запорукою процвітання вільної переможної України.

Галина ПЕТРІВ, викладач коледжу

: