Search

Захист дипломних проєктів у Заліщицькому коледжі

Захист дипломних проєктів у Заліщицькому коледжі


У Відокремленому структурному підрозділі «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» гаряча пора. Завершується черговий навчальний рік: проводяться семестрові та випускні іспити, йде підготовка до прийому на навчання вступників у 2023 році. А студенти-випускники спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія» успішно захистили дипломні проєкти. Чотири роки навчальної праці підсумовані не лише успішно виконаними індивідуальними навчальними планами 22 майбутніми фахівцями, але й виконаними і представленими на атестацію дипломними проектами. 

Їх тематика різноманітна: розробка веб-сайтів інтернет магазинів, розробка системи відео-нагляду з використанням онлайн-сервісу для приватних секторів, створення проекту цифрової системи відеоспостереження на базі PON-мережі населеного пункту, розробка авторського блогу засобами Python, проєктування та розробка автоматизованої моделі «Розумний кошик», проєктування та розробка бездротового Bluetooth-AUX адаптера з функцією hands free засобами Arduino, створення проєкту 2D, 3D моделі та розробка ортофотоплана місцевості за допомогою БПЛА і Drone Deploy, розробка сайту Приймальної комісії ВСП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України, створення автоматизованої майнінг-ферми за технологією ASIC, модернізація PON мережі населеного пункту та інші. 

Керівництво роботою студентів та їх консультування якісно виконали викладачі Юрій Гірчак, Артур Червоняк, Іван Зубик, Михайло Пронь, Тетяна Міщук та Наталя Сидорчук.

Комісія з проведення захисту дипломних проектів працювала у складі: голова комісії – Галина Осухівська, завідувач кафедри комп'ютерних систем і мереж Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя, кандидат технічних наук, доцент; члени комісії - Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи; Іван Зубик викладач дисциплін «Технічне обслуговування ЕОМ» та «Охорона праці»;Артур Червоняк викладачдисциплін «Інтернет», «Програмне забезпечення», «Електрорадіовимірювання»; Оксана Бойчук -секретар комісії. В роботі комісії прийняли участь директор коледжу Борис Павлюк, завідувач технологічним відділенням Роман Андрусик, викладачі комп'ютерних дисциплін.

Всі студенти успішно захистили свої проекти, представивши змістовні та якісно виконані презентації результатів своїх досліджень, кваліфіковано відповіли на додаткові питання та вміло вели дискусію в обговоренні особливостей своїх проектів. Одностайним рішенням комісії за спеціальністю 123 Комп'ютерна інженерія присвоєно кваліфікацію: 15 випускникам «Освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст» та 7 випускникам освітню кваліфікацію «Освітньо-професійний ступінь фахової передвищої освіти фаховий молодший бакалавр». Випускники Кирило Омельченко, Василю Приведа, Роман Зубчак, Степан Заянчковський отримають дипломи з відзнакою.

Вітаємо випускників з досягнутими результатами. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, а реалізувати свої майбутні життєві і професійні плани: добре працевлаштуватися, продовжити навчання для отримання повної вищої освіти та бути гідними громадянами України.


Михайло СОПИЛЮК, заступник директора з навчальної роботи

Артур Червоняк, Іван Зубик, викладачі комп'ютерно-інженерних дисциплін

: