Search

Робоча поїздка

Робоча поїздка

Директор коледжу Борис Павлюк з робочою поїздкою відвідав ПОП «Золота нива» та зустрівся з директором Миколою Долотком, який є членом наглядової ради коледжу.

В ході візиту керівник навчального закладу ознайомився з діяльністю даного сільськогосподарського підприємства, оглянув техніку, поспілкувався з працівниками. В ході жвавої розмови Миколи Михайловича та Бориса Степановича обговорювались питання історії коледжу, якому цьогоріч виповнюється 125 років, сучасні проблеми та плани на майбутнє. Спілкуючись, Микола Долотко відзначив актуальність підготовки фахівців аграрної галузі та співпраці у практичному навчанні студентів, подальшому розвитку коледжу.

Микола Долотко і сам є випускником нашого навчального закладу, завжди цікавиться життям коледжу та ніколи не стоїть осторонь тих процесів, які тут відбуваються.

Як член наглядової ради, очолює державну комісію на державних кваліфікаційних іспитах, буває на засіданнях методичної ради. Неодноразово Микола Михайлович долучався до вирішення різноманітних питань діяльності коледжу та надавав матеріальну підтримку. Одним з останніх проєктів, які він профінансував, було оновлення кабінету хімії та придбання демонстраційного столу для показу дослідів, за що колектив коледжу щиро вдячний.

На завершення розмови Борис Степанович подарував керівнику «Золотої ниви» щорічник коледжу 2023 року.

Інформація надана Борисом ПАВЛЮКОМ, директором коледжу

: