Search

Випуск бакалаврів

Випуск бакалаврів

Завершено навчання на Міжкафедральній навчальній лабораторії на базі ВСП Заліщицький ФК ім. Євгена Храпливого та вручено «Дипломи Бакалавра» випускникам Національного університету біоресурсів і природокористування України.

37 дипломованих бакалаврів за спеціальностями 71 «Облік і оподаткування» та 201 «Агрономія» сьогодні випускає у дорослий світ столичний університет, які впродовж трьох років  йшли шляхом професійного зростання.

Аби створити святковий настрій та унікальну атмосферу незабутньої життєвої події, для випускників прикрасили актову залу, де вони отримали довгоочікуваний документ. Усмішки, квіти, хвилювання і подекуди навіть сльози: сьогодні це особливі перли відчуттів для кожного здобувача освіти та їхніх наставників.

Напутні слова та щирі вітання подарував випускникам директор Заліщицького коледжу Борис Павлюк. Вручаючи дипломи, бажав молоді гідного майбутнього, максимальної професійної реалізації та особистих звершень, а також запрошував продовжити здобувати освіту уже на рівні магістратури.

З особливим почуттям гордості, отримали дипломи з відзнаками найбільш активні і талановиті випускники університету Бойчук Оксана, Воробець Марія, Ждан Христина і Золотий Віталій (спеціальність 71 «Облік і оподаткування»)

Насамкінець – кілька спільних світлин на пам'ять, урочисте підкидання академічних шапок, тисячі щирих усмішок та побажань.

Щиро вітаємо наших талановитих, надзвичайно перспективних і креативних випускників! Бажаємо іти по житті з надією й вірою в їх плідну працю на благо України, її сьогодення й майбуття!

Наталія ХОМІВ,

завідувач міжкафедральної навчальної

лабораторії на базі ВСП Заліщицький

фаховий коледж ім. Є. Храпливого

НУБіП України

: