Search

Проведено робочу нараду

Проведено робочу нараду

Директором коледжу Борисом Павлюком проведено робочу нараду за участю членів адміністративної ради та відповідальних працівників. На ній обговорено питання діяльності закладу освіти в літній період. Завершено 2022-2023 н.р., проте актуальними стали завдання по підготовці до нового навчального року. Почергово були заслухані керівники підрозділів та служб коледжу.

Заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк доповів про стан оформлення навчальної документації.

Актуальним при підготовці до нового навчального року залишається питання підготовки та дооснащення укриттів навчального закладу. Про це вели мову Михайло Сапіжак, заступник директора з АГЧ та Юрій Андрусик, інженер з техніки безпеки. Було також проаналізовано підготовку навчальних кабінетів та лабораторій, проведення ремонтних робіт.

Іванна Книш, головний бухгалтер, проаналізувала фінансову діяльність, стан оплат за навчання та проживання в гуртожитку.

Про хід вступної кампанії вела мову Ольга Галайдіда, відповідальний секретар приймальної комісії. Завідувачі відділень Лариса Стрільчук та Роман Андрусик повідомили про стан надходження заяв на вступ до коледжу в розрізі спеціальностей.

Про роботу виробничої частини та питання підготовки до проведення жнив учасникам наради доповідав Ярослав Романович, завідувач навчально-виробничого господарства.

Про підготовку гуртожитку, ремонт житлових блоків та інших приміщень доповідав Ігор Тарасевич, завідувач гуртожитку №1.

Ігор Дудяк, завідувач навчально-виробничої практики, доповідав про хід робіт в навчальних теплицях та проведених роботах в дендропарку коледжу.

Про підготовку бібліотеки до нового навчального року проінформувала Наталія Гнатяк, в.о.завідувачки бібліотеки коледжу.

На завершення наради Борис Степанович дав конкретні доручення та терміни щодо їх виконання, закликавши мобілізувати зусилля колективу на організацію підготовки до нового навчального року з метою досягнення готовності до його початку.

Юрій ВІЙТИК

: