Search

До альма-матері – з візитом

До альма-матері – з візитом

Летять-пролітають роки…Здається нещодавно Іван сидів за студентською партою Заліщицького радгоспу-технікуму, але пролетіло декілька десятиліть, відсвятковано не один ювілей, багато досягнуто.

І ось під час чергового відвідання рідного краю до рідної альма-матері завітав Іван Федорович Томич, багаторічний президент Асоціації фермерів України, голова партії вільних селян та землевласників. У ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» Іван Томич зустрівся з директором навчального закладу Борисом Павлюком.

Відбувся жвавий обмін думками з приводу діяльності фахового коледжу. Іван Томич цікавився тими змінами, які відбуваються в коледжі, з інтересом оглянув аудиторії, ознайомився з підготовкою до нового навчального року.

Будучи народним депутатом України та очолюючиКомітет з питань аграрної політики та земельних відносин, Іван Томич був автором ряду законопроектів, прийнятих Верховною Радою. Він передав Борису Павлюку збірник цих законопроектів для використання в освітньому процесі. Передав також для використання студентами посібник по роботі обслуговуючих сільськогосподарських кооперативів.

Борис Павлюк вручив Івану Томичу щорічник навчального закладу.

Приємно те, що випускники нашого навчального закладу, не дивлячись, яких би високих посад не займали, завжди пам'ятають про рідну альма-матір, бувають тут, надаючи допомогу для підтримки успішного освітнього процесу.

Юрій ВІЙТИК

: