Search

В центрі уваги – актуальні питання діяльності коледжу

В центрі уваги – актуальні питання діяльності коледжу

Під керівництвом директора Бориса Павлюка проведено засідання Адміністративної ради коледжу. Розпочинається новий, 2023-2024 навчальний рік. Тому в центрі уваги учасників наради були актуальні питання діяльності навчального закладу.

Значної уваги було надано питанням організації освітнього процесу. Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи проаналізував питання організації початку навчального року, акцентуючи на необхідності вирішення проблем, які при цьому виникають. Детально було обговорено стан підготовки необхідної документації до нового навчального року. Особлива увага надавалась підготовці до акредитації спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Наталія Хомів, методист по роботі зі студентами заочної форми навчання, проаналізувала стан вступної кампанії та оплату за навчання здобувачами освіти заочної форми навчання.

Про стан сплати за навчання, проживання в гуртожитку, про поточні борги доповідала головний бухгалтер Іванна Книш. Уваги було надано питанням придбання мінеральних добрив.

З наближенням термінів опалювального сезону виникає необхідність перевірки стану опалювальної системи коледжу. Про це, а також про стан укриттів, дотримання режиму повітряної тривоги, ремонт в учбовому корпусі, доукомплектування сантехніки в гуртожитку, догляд за зеленими насадженнями дендропарку вів мову Михайло Сапіжак, заступник директора по АГЧ.

Олександра Гудима, інспектор по кадрах, проінформувала учасників наради про виконання графіку відпусток.

Перед Ольгою Юрійчук , головою методоб'єднання кураторів груп були поставлені завдання щодо організації інструктажів по дотриманню правил техніки безпеки та адаптації новоприйнятих студентів.

В обговоренні питань наради активну участь взяли завідувачі відділень Лариса Стрільчук та Роман Андрусик, інженер по техніці безпеки Юрій Андрусик, завідувач гуртожитку № 1 Ігор Тарасевич, юристконсульт коледжу Оксана Сохацька.

В ході засідання директор коледжу Борис Павлюк підкреслив необхідність підтримання ініціативи ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка щодо Петиції про недопущення вилучення землі з фондів навчальних закладів.

В ході засідання були поставлені конкретні завдання та визначені календарні терміни для вирішення цих питань.

Юрій ВІЙТИК

: