Search

Засідання старостату коледжу

Засідання старостату коледжу

11 вересня 2023 року відбулося засідання оновленого старостату коледжу. У 2023-2024 навчальному році до складу старостату коледжу ввійшло 26 кращих студентів – лідерів організаційної роботи в академічних групах. Їх призначено наказом директора коледжу за поданням колективів студентських груп та їх кураторів.

На засіданні виступив заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк. Він зупинився на головних завданнях старост академічних груп: - - проведення організаційної роботи серед студентів;

  • координація діяльності студентських груп з педагогами, дирекцією та навчальною частиною коледжу;
  • забезпечення обміну інформацією та комунікаційні зв'язки студентського і педагогічного колективів;
  • представлення інтересів студентів в дорадчих та інших функціональних формуваннях коледжу.

Було наголошено на важливій ролі особистого прикладу студентських лідерів, на ефективному використанні прав і повноважень представників студентського співуправління в питаннях забезпечення принципів студентоцентризму та академічної доброчесності в організації освітнього процесу, стипендіального забезпечення, вирішення питань переведення, поновлення і відрахування з навчального закладу. У виступі заступника директора з навчальної роботи підкреслювалося на важливості ролі студентського співуправління в забезпеченні високої навчальної дисципліни, неухильному виконанні правил внутрішнього розпорядку та інших життєво важливих справах студентського колективу.

У засіданні прийняли участь завідувачі відділень: Роман Андрусик (завідувач технологічним відділенням), Лариса Стрільчук (завідувачка економічним відділенням), завідувач канцелярією Ірма Андрусик та методист навчальної частини Ольга Галайдіда. Новопризначених старост академічних груп було також інформовано про особливості роботи з обліковою документацією та різними матеріалами навчальної документації груп.

Відбулися вибори Старостату коледжу. В результаті голосування Старостат обрано в такому складі:

  • Угринюк Марія, 41 група – голова Старостату
  • Дудяк Оксана, 25-Ф група – заступник голови Старостату
  • Кикуш Марія, 12 група – член Старостату
  • Фрунзи Андрій, 22 група – член Старостату
  • Гуйван Ярослав, 43 група - член Старостату
  • Дуць Іванна, 32 група - член Старостату
  • Корнят Юлія, 34 група - член Старостату.

На засіданні обговорено також основні завдання діяльності Старостату коледжу. Йшлося і про організацію участі студентства у заходах з відзначення 125-ї річниці коледжу, який бере свій початок від заснування Закладу садівничого в Заліщиках у 1898 році.

Бажаємо всім успішної праці в забезпеченні якісної організації навчальної роботи та досягнення високих показників успішності студентів.

Михайло СОПИЛЮК, заступник

директора коледжу з навчальної роботи

: