Search

Науково-практична конференція

23-24 квітня 2015 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» відбулась науково-практична конференція «Про результати науково-дослідної і пошукової роботи викладачів і студентів коледжу у 2013 – 2014 навчальному році».
У конференції взяли участь викладачі, аспіранти, студенти та гості коледжу: гол. агроном. ФГ «Мако Сад» Макаренко Д.Л., заст. нач. управління АПР Золотий Л.Р., зав. опорним пунктом по випробуванню гібридів кукурудзи Черкавський В.В., регіональний менеджер ТОВ «Рост Альянс» Мікродобрива «Росток» Данильчук І.С., ген. директор ТОВ «Українські гумати» Голубокий В.Ф.
Конференція відбувалася в декілька етапів. Спочатку свої доповіді презентували гості коледжу та викладачі на пленарному засіданні.

Пізніше присутні розподілилися на чотири секції :

  • агроекологічна;
  • обліково-економічна;
  • математичних та природничо-наукових дисциплін;
  • соціально-гуманітарна, де обговорювали різні питання у вузькому колі.

Конференція відбулась у цікавій дискусійній формі. Учасники конференції висловили багато цікавих думок в економічній, агрономічній так і в соціально-гуманітарній сфері. Конференція продемонструвала, високі результати та плідну і насичену працю викладачів та студентів коледжу.


І.В.Костур, секретар педкабінету




: