Search

Відкриття оновленого кабінету Інформатики та комп'ютерної техніки № 304

125 річниці коледжу присвячується

Відкриття оновленого кабінету

Інформатики та комп'ютерної техніки № 304

12 вересня 2023 року з нагоди святкування 125-ї річниці Відокремленого структурного підрозділу «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбулося відкриття оновленого кабінету «Інформатики та комп′ютерної техніки».

Обладнання кабінету придбано завдяки фінансовій підтримці Заліщицької міської ради та її голови Івана Дрозда, а також благодійного фонду «Батьківська опіка». Цьому також сприяли: адміністрація коледжу, циклова комісія комп′ютерно-інженерних дисциплін. А також вперше застосували свої знання на практиці студенти 41 групи, які встановлювали нове обладнання та займались підключенням комп'ютерів до локальної мережі, встановлення необхідного програмного забезпечення, під керівництвом викладачів технологічної практики Артура Червоняка, Тетяни Міщук, Олега Озімінського.

До присутніх з привітальними словами звернулись директор коледжу Борис Павлюк, заступник з навчальної роботи Михайло Сопилюк, заступник з виховної роботи Ігор Книш, голова циклової комісії комп′ютерно-інженерних дисциплін Іван Зубик, які побажали студентам плідної роботи у вивченні Інформатики та комп'ютерної техніки, яка є фундаментом їхньої подальшого навчання на спеціальності 123 «Комп′ютерна інженерія» .

Наталя СИДОРЧУК, викладачка інформатики

: