Search

Попереду-завершальний рік у коледжі

Попереду-завершальний рік у коледжі

Як непомітно промайнули 4 роки, і сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку свого життя. Ми – студенти 42 групи за спеціальністю 201 «Агрономія» ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України.

Вдалий вибір професії – одна з головних складових людського щастя, усвідомлення своєї потрібності в суспільстві, задоволення від реалізації таланту та професійної майстерності. Складна, захоплююча, романтична і разом з тим відповідальна професія агронома: як проростає золота зернина, як плекати її, щоб рясно визріла, дала щедрий урожай та перетворилась на духмяну хлібину? Вирішення цих одвічних хліборобських проблем осягають студенти 42 групи разом з куратором Перит Валентиною Володимирівною.

В нашій групі навчаються студенти, які мріють стати законодавцями поля і землі, стати професійними аграріями, бути господарями рідної землі, фахівцями, справжніми професіоналами, яких чекають на сучасному ринку праці.

42 група живе цікавим та насиченим життям, бере активну участь у громадському житті коледжу та міста. Студенти разом із викладачами є учасниками різноманітних сільськогосподарських виставок обласного та регіонального значення, днів поля, виробничих семінарів. Наше гасло: «Бути людиною - це відчувати свою відповідальність. Пишатися кожною перемогою, здобутою друзями. Усвідомлювати, що, кладучи свою цеглу, ти допомагаєш будувати світ».

Від таких фахівців залежить, чим віддячить нам земля-годувальниця. Нині в коледжі студенти мають можливість закріпити отримані теоретичні та практичні навички на дослідних і навчальних полях.

Агроном — це технолог у широкому розумінні, тобто іпрактик, і дослідник, — одне слово, універсальний працівник. Тож де б не працював наш випускник, який обрав цю професію, йому доведеться бути архітектором, художником, ботаніком, біологом, дендрологом, флористом, хіміком, водопровідником і будівельником водночас.

Нашим першокурсникам бажаємо всього найкращого, бути сильними, наполегливими, щоб досягти великих успіхів і цінувати ці золоті студентські роки!

А всім викладачам бажаємо відчуття повноти і неповторності життя, здоров'я вам, невичерпних творчих сил, натхнення, духовного росту і всіх земних благ!

Студенти 42 групи

: