Search

Підвищення кваліфікації викладачів фінансово-облікових дисциплін разом з ТОВ «АгріАналітика»

Підвищення кваліфікації викладачів фінансово-облікових дисциплін

разом з ТОВ «АгріАналітика»

 

В рамках меморандуму про співробітництво з ТОВ «АгріАналітика», викладачі циклової комісії фінансово-облікових дисциплін Лариса Стрільчук, Наталія Леоненко, Руслана Жлуховська, Ольга Попіль та Олександра Яремчук взяли участь у всеукраїнському проєкті з підвищення кваліфікації педагогічних працівників та успішно опанували курс онлайн програми: «Agri:Бухгалтерія» як складова екосистеми сучасного малого та середнього агробізнесу: новації для бізнесу, освіти та науки».

 

Протягом тижня інтенсивних занять викладачі коледжу опановували нову програму для організації та ведення бухгалтерського обліку в аграрних формуваннях «AGRI:Бухгалтерія». Наявність спеціальних розділів: виробництво (рослинництво, тваринництво), облік сівозмін, полів, сільськогосподарської техніки, готової продукції, розрахунків з пайовиками та інше, суттєво виділяє цю програму на фоні програмних продуктів інших компаній. Адже функціонал платформи «АгріАналітика» пристосований саме для планування та ведення агробізнесу, обліку виробничих процесів та організації торгівлі сільськогосподарською продукцією, одержання консультацій від експертів.

Викладачам циклової комісії було надано безкоштовний доступ до зазначених програмних продуктів та методичний матеріал для розв'язання практичних ситуацій, побудований від введення початкових залишків до складання заключного балансу та формування фінансової звітності.

Спікерами заходу виступили: Володимир ГЕРАЙМОВИЧ, заступник директора ТОВ «АгріАналітика» та Юлія ДУДА, провідний спеціаліст з розвитку та підтримки продукту AGRI:Бухгалтерія. Хочемо відзначити їх фаховість, доступність викладу матеріалу та готовність до співпраці.

За результатами проходження курсів підвищення кваліфікації учасникам видано сертифікати.

 

З метою подальшої співпраці, ми прийняли рішення включити вивчення згаданої онлайн програми в якості практичного інструменту з автоматизації обліку в аграрних формуваннях в робочі навчальні плани дисциплін «Інформаційні системи і технології в обліку» та «Фінансовий облік», що викладаються для фахових молодших бакалаврів.

Щиро вдячні компанії ТОВ «АгріАналітика» заспівпрацю та якісну організацію курсів підвищення кваліфікації викладачів.

Олександра ЯРЕМЧУК,

голова циклової комісії фінансово-облікових дисциплін

 

 

: