Search

Двері для абітурієнтів коледжу – відкриті!

Двері для абітурієнтів коледжу – відкриті!

У ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» серед комплексу заходів профорієнтаційної роботи важливе місце має проведення Днів відкритих дверей. Відвідуючи навчальний заклад особисто, разом з батьками, майбутні вступники мають можливість глибше познайомитись з матеріально-технічною базою коледжу, спеціальностями, які можна тут отримати, вияснити умови вступу, місця працевлаштування по закінченню навчання.

Цьогоріч учасниками Дня відкритих дверей стали  майбутні абітурієнти з  шкіл, гімназій та ПТУ регіону – Тернопільської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

Майбутні абітурієнти мали можливість оглянути тематичні презентації спеціальностей, які були представлені викладачами циклових комісій та студентами технологічного та економічного відділень. Із зацікавленням слухали майбутні вступники розповіді про спеціальності, отримували відповіді на питання, які виникали в процесі огляду. В експозиціях спеціальностей демонструвалися відеопрезентації, в підготовці яких взяли участь студенти коледжу.

В приміщенні читального залу коледжу учасників Дня відкритих дверей щиро привітав директор Борис Павлюк та заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк. З умовами прийому на навчання майбутніх абітурієнтів та їх батьків ознайомила Ольга Галайдіда – відповідальний секретар приймальної комісії.

Прозвучали музичні вітання представників студентства коледжу-учасників художньої самодіяльності.

Для учасників Дня відкритих дверей було проведено оглядові екскурсії для ознайомлення з матеріально-технічною базою навчального закладу. Завершилось це знайомство відвіданням студентської їдальні, де можна було відвідати кулінарних смаколиків.

В програмі Дня відкритих дверей відбувся турнір з футзалу за участю декількох учнівських та студентської команди коледжу. На цей раз перемогу святкувала збірна команда школярів із Кадубівців та Василева з Буковини.

Подібні зустрічі майбутніх абітурієнтів з ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» будуть продовжені.

Юрій ВІЙТИК, викладач коледжу

: