Search

Відзначено подякою

Відзначено подякою

ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» відомий не тільки в регіоні, але й далеко за його межами. Відомий насамперед своїми випускниками, адже фахівці, які отримали диплом Заліщицького коледжу, відзначаються високим рівнем професійних знань, навиків та компетенцій. Багато з них, продовживши навчання у  НУБіП України, успішно трудяться на відповідальних посадах в Тернопільській, Чернівецькій, Івано-Франківській та інших областях України. Частина колишніх випускників коледжу нині успішні доктори та кандидати наук, немало з них – педагогічні працівники Національного університету біоресурсів та природокористування України.

А колектив Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого продовжує успішно працювати, готуючи нових фахівців для народного господарства України. Важливе значення в цій роботі має те, що крім основних спеціальностей, випускники отримують посвідчення по робітничих професіях, що значно розширює можливості їх працевлаштування. В навчальному закладі регулярно працюють курси по підготовці та перепідготовці фахівців.

Роботу колективу коледжу по підготовці спеціалістів належно оцінюють роботодавці, та установи, з якими склалась успішна співпраця.

Виповнюється 33 роки від дня заснування Державної служби зайнятості. З нагоди цієї дати ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України» відзначений подякою Тернопільського обласного центру зайнятості.

Примітно те, що «Подяку» директору Заліщицького коледжу Борису Павлюку вручив начальник Заліщицького відділення Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості Михайло Гнатишин, який свого часу був випускником УСГА ( нині НУБіП України). Михайло Іванович очолює державну кваліфікаційну комісію по прийому державних кваліфікаційних іспитів в коледжі по одній із економічних спеціальностей.

В ході зустрічі відбувся обмін думками щодо продовження співпраці по підготовці та перепідготовці фахівців, яка успішно здійснюється Заліщицьким фаховим коледжем імені Є.Храпливого, нерідко за направленнями та рекомендаціями Заліщицького відділення центру зайнятості. В ході зустрічі було висловлено впевненість, що ця співпраця буде продовжена.

Юрій ВІЙТИК, викладач коледжу

: