Search

Обмінюємося досвідом та плануємо подальшу роботу

Обмінюємося досвідом та плануємо подальшу роботу


Відбулося засідання циклової комісії комп'ютерно-інженерних дисциплін, на якому викладачі обговорили досягнення щодо методичної роботи в першому семестрі 2023-2024 н.р. У ході засідання також окреслено плани на ІІ семестр.

Голова циклової комісії Зубик І.М. ознайомив присутніх із результатами проведеного аналіз стану ведення журналів та дотримань методичних вимог в оцінюванні знань здобувачів освіти.     Головою комісії також відзначено викладачів Гірчака Ю.Л., Проня М.Б., Міщук Т.В., які зразково ведуть журнали навчальних занять.

Наступне питання що обговорювалося, заходи щодо підготовки предметних олімпіад у коледжі. У результаті плідної дискусії підготовлено робочий проєкт графіка проведення олімпіад.

Ще одним із важливих, винесених на засідання питань стала участь студентів коледжу в роботі Малої академії наук. Своїм досвідом щодо підготовки здобувачів освіти до участі у Всеукраїнському конкурсі молодіжних науково-технічних проєктів «InovatorUA» поділився викладач спецдисциплін Пронь М.Б.

Голова циклової комісії запропонував кожному викладачеві залучати до науково-пошукової роботи студентів та розпочати систематичну ґрунтовну підготовку здобувачів освіти для участі в конкурсах МАН.


 Голова циклової комісії комп'ютерно-інженерних дисциплін

Іван Зубик

: