Search

Тісна співпраця зі школами –шлях до великого успіху

Тісна співпраця зі школами –

шлях до великого успіху

Вибір професії – важлива ланка у життєвому і професійному становленні людини. Саме професія дає їй змогу задовольнити основні свої потреби, відчувати задоволення від роботи, реалізувати себе як особистість. Питання профорієнтації завжди були у центрі уваги держави і суспільства, але сьогодення потребує принципово нових підходів до організації та функціонування системи професійної орієнтації підростаючого покоління.

Викладачі Ольга Юрійчук та Тетяна Міщук відвідали Вікнянську гімназію, та Острівецьку гімназію Городенківської міської ради Коломийського району Івано – Франківської області , проінформувавши учнів про Заліщицький фаховий коледж імені Євгена Храпливого. Також ознайомили зі специфікою спеціальностей, які є в коледжі. Під час проведення Дня відкритих дверей проводяться екскурсії з презентаціями професій. Діють студентські наукові гуртки, відпочинок та дозвілля студентів.

Вибір професії – це велика відповідальність , відповідальність перед собою. Тут найважливіше - не схибнути! Шановні абітурієнти! Тож тепер вибір за вами! Чекаємо на Вас!

Інформацію надали викладачі коледжу:

Ольга ЮРІЙЧУК, Тетяна МІЩУК

: